Κόντε: «Θέλω να διεκδικώ περισσότερα από την τέταρτη θέση, το αξίζω»

Ο Ιταλός προπονητής εξέφρασε τις φιλοδοξίες του για περισσότερα πράγματα από τη διεκδίκηση απλώς ενός εισιτηρίου για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του με τις οποίες απέκλεισε πιθανή συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, ξεκαθάρισε πως θέλει να μάχεται για πολλές μεγαλύτερες επιτυχίες και όχι μόνο για μια θέση στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. 

Ταυτόχρονα, ο έμπειρος προπονητής των Σπιρουνιών τόνισε πως θα υπάρξουν συζητήσεις με τον σύλλογο τον καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και το οποίο εκτιμά σε μεγάλο βαθμό.

Πιο αναλυτικά, ο Κόντε δήλωσε

"Αυτή τη στιγμή, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, το μυαλό μας, το δικό μου, των παικτών και όλης της ομάδας, πρέπει να είναι αφοσιωμένο στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Σίγουρα σας το έχω πει πολλές φορές, στο τέλος της χρονιάς θα μιλήσουμε με τον σύλλογο με ευχαρίστηση, με ωραίο τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους, αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί.

Επαναλαμβάνω, μην ξεχνάτε πως θέλω να έχω φιλοδοξίες, όχι μόνο να παλεύω για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Ειλικρινά, πιστεύω πως θέλω να παλεύω για πολλά περισσότερα, καταλαβαίνετε; Για πολλά περισσότερα. Πιστεύω κιόλας ότι το αξίζω".

Εν συνεχεία, συμπλήρωσε

"Εννοείται πως πάντα έλεγα πως απολαμβάνω πολύ να δουλεύω στην Τότεναμ, να μένω εδώ και να έρχομαι στο προπονητικό κέντρο, να αναπνέω σε αυτήν την ατμόσφαιρα. Μπορώ να μιλήσω μόνο με καλά λόγια για την Τότεναμ, για τον σύλλογο. Για έναν προπονητή είναι μια καλή ευκαιρία και μπορείς να απολαύσεις τη δουλειά εδώ. 

Επαναλαμβάνω, διασκεδάζω πολύ να δουλεύω εδώ, έχω φανταστικές σχέσεις με όλους όσους δουλεύουν εδώ, με τον Ντάνιελ Λίβι, τον πρόεδρο, τον Φάμπιο Παρατίτσι και όσους εργάζονται μαζί μας. Για αυτό είναι σωστό στο τέλος της σεζόν να έχουμε μια καλή συνάντηση, ιδιωτικά, προσπαθώντας να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους".

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.