Συγκινητικό αντίο του «Mr West Ham», Μαρκ Νομπλ! (vid)

Τέλος σε μια σπουδαία καριέρα με τα Σφυριά βάζει ο 35χρονος αρχηγός τους με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.

Ο Μαρκ Νομπλ, αποκαλούμενος και Mr West Ham, φόρεσε 549 φορές τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, πετυχαίνοντας 62 γκολ και δίνοντας 61 ασίστ από το 2004 που παίζει για τους Λονδρέζους. Στο χθεσινό 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι ο πολύπειρος μέσος αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Γουέστ Χαμ με δάκρυα στα μάτια.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Λονδρέζικου κλαμπ, ανέφερε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ σήμερα για το τελευταίο μου εντός έδρας αγώνα μετά από 18 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Έζησα το όνειρό μου, να παίζω και να είμαι αρχηγός της ομάδας που υποστηρίζω από μικρό παιδί και να έχω σχεδόν 550 συμμετοχές είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη περηφάνια.

Το να τελειώνω με τους όρους μου, μετά από μια τόσο θετική και αξιομνημόνευτη σεζόν για το κλαμπ, με τόσο υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις είναι ένα εξαιρετικό συναισθήματα.

Το μεγαλύτερο μου ταξίδι το έχετε καλύψει ως δημοσιογράφοι ή φωτορεπόρτερ και ξέρω ότι πολλοί στην αίθουσα τύπου σήμερα είστε εδώ από το ξεκίνημα και ελπίζω πάντα να με βρήκατε δίκαιο, ειλικρινή και προσιτό.

Έχω μεγάλο σεβασμό στη δουλειά σας, στο ότι μεταφέρετε τις ιστορίες και "πιάνετε" εικόνες του παιχνιδιού που όλοι αγαπάμε και σας ευχαριστώ που καλύψατε την καριέρα μου».

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.