Ατζέντης του Μπέιλ: «Καλή ιδέα να παίξει στην Κάρντιφ» (pic)

Σε λίγες εβδομάδες λήγει το συμβόλαιο του Ουαλού εξτρέμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι και θα αποχωρήσει από τους Μερένχες, με τον ατζέντη του παίκτη, Τζόναθαν Μπαρνέτ, να αναφέρει σε δηλώσεις του ότι ενδέχεται να συνεχίσει στη χώρα του και την Κάρντιφ!

Αναλυτικά:

«Το τι θα κάνει ο Γκάρεθ από εδώ και πέρα δεν έχει καθόλου σχέση με χρήματα. Η επιλογή θα γίνει μόνο με βάση το πού θέλει να βρίσκεται και τι θέλει να κάνει σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

Θα καθίσουμε μαζί και θα αποφασίσουμε μετά τα ματς της Ουαλίας τον Ιούνιο. Ο Γκάρεθ θέλει να αφοσιωθεί πρώτα σε αυτά. Μετά θα πάρει αποφάσεις για το μέλλον του, μόλις μάθει τι θα γίνει με την Ουαλία. Πάντα θα υπάρχει φημολογία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι  είναι ενημερωμένοι όσοι λένε διάφορα».

Όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε ο Μπέιλ να υπογράψει στην Κάρντιφ (σ.σ. ομάδα της πόλης στην οποία γεννήθηκε ο 32χρονος επιθετικός, στη φωτογραφία κρατάει ρετρό φανέλα του κλαμπ), ο εκπρόσωπός του απάντησε:

«Ποιος ξέρει; Θα το εξετάσουμε και θα αποφασίσουμε όταν έρθει η ώρα. Δεν υπάρχουν συζητήσεις με κανέναν αυτή τη στιγμή.

Η ιδέα να παίξει στην Κάρντιφ έχει πολλά θετικά. Είναι από την Ουαλία, η οικογένειά του είναι εκεί. Από μια προσωπική οπτική γωνία θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά τονίζω πως αυτή είναι η δική μου άποψη, όχι του Γκάρεθ. Δεν το έχω συζητήσει μαζί του».

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.