Αλ Μουμπάρακ: «Μοναδικός ο Χάαλαντ, η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει κι άλλες μεταγραφές»!

Αναμένονται κι άλλες αφίξεις ποδοσφαιριστών στο Έτιχαντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι σχεδιάζει να προχωρήσει σε περισσότερες μεταγραφές μέσα στο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ. Οι Πρωταθλητές έχουν ήδη αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ η επίθεσή τους θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με την άφιξη του διεθνούς Αργεντινού επιθετικού, Χούλιαν Άλβαρες.

Ωστόσο, μοιάζει απίθανο να είναι αυτό το τέλος της μεταγραφικής δραστηριότητας για την Σίτι, ενόψει της επόμενης σεζόν, με τον προπονητή Πεπ Γκουαρντιόλα να αναζητά, επίσης, προσθήκες και σε άλλες θέσεις.

Μιλώντας στην ετήσια συνέντευξή του, όπως συνηθίζει στο τέλος κάθε σεζόν, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Αλ Μουμπάρακ είπε:

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα υπάρξουν περισσότεροι παίκτες. Με τον Χάαλαντ στο κλάμπ, έχουμε, αναμφισβήτητα το καλύτερο εννιάρι, και στη σωστή ηλικία. Αν κοιτάξετε τα επόμενα 10-15 χρόνια, θα καταλάβετε ότι έχουμε επενδύσει σε αυτόν τον επιθετικό το μέλλον μας».

Ενθουσιασμένος ο πρόεδρος της Σίτι συνέχισε να εγκωμιάζει τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό: «Είναι ένας πολύ μοναδικός, απίστευτα ταλαντούχος επιθετικός, που νομίζω ότι όλος ο κόσμος κοιτάζει. Θα έλεγα ότι κάθε μεγάλη ομάδα στον κόσμο θα ήθελε να αποκτήσει τον Χάαλαντ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τελικά επέλεξε να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Σίτι».

Ωστόσο η επόμενη σεζόν, η έβδομη του Πεπ Γκουαρδιόλα με τη Σίτι, φαίνεται να είναι κομβική και για την πορεία της όμαδας αλλά και για το μέλλον του, κάθως το συμβόλαιο του Καταλανού προπονητή φτάνει στο τέλος του το επόμενο καλοκαίρι.

Αν και υπήρξαν διάφορες εικασίες για το μέλλον του, ο Καλντούν δεν φαίνεται να ανησυχεί καθώς έχει προηγηθεί επέκταση του συμβολαίου του κι άλλες φορες στο παρελθόν, όπως επισήμανε:

«Είναι μια συνεργασία που έχει κάνει θαύματα όλα αυτά τα χρόνια. Ο Πεπ πλησιάζει τον έβδομο χρόνο  και η επόμενη σεζόν θα είναι ένα συναρπαστικό κεφάλαιο αυτής της συνεργασίας, και την απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Καταφέραμε σπουδαία πράγματα μαζί και αυτή η συζήτηση θα γίνει τη σωστή στιγμή, τον σωστό χρόνο, όταν είναι καλύτερο για τον Πεπ».

Ο Αλ Μουμπάρακ πρόσθεσε ότι ο Γκουαρντιόλα δεν δέχεται πρόσθετη πίεση όσον αφορά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο είναι κι ένα σημαντικό τρόπαιο που του έχει διαφύγει στο διάστημα που κοουτσάρει τους Πολίτες.

«Δεν χρειάζεται να ασκείτε επιπλέον πίεση στον Πεπ, ασκεί ήδη αρκετή στον εαυτό του. Προσεγγίζουμε κάθε σεζόν με στόχο να κερδίζουμε και προσπαθούμε να κατακτήσουμε κάθε διοργάνωση στην οποία αγωνιζόμαστε. Μπόρει ακόμη να γιορτάζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το μυαλό μας όμως είναι ήδη στην επόμενη σεζόν».

Επιμέλεια: Βάιος Παπαδόπουλος

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.