Μόγιες: «Η Γουέστ Χαμ έκανε καλύτερη προσφορά στη Λιντς για τον Φίλιπς»

Ο Άγγλος χαφ κατέληξε στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον προπονητή των Σφυριών να αποκαλύπτει ότι η ομάδα του είχε καταθέσει υψηλότερη προσφορά για εκείνον.

Οι Πολίτες απέκτησαν πριν από μερικές ημέρες τον Κάλβιν Φίλιπς από τη Λιντς Γιουνάιτεντ έναντι 42 εκατομμυρίων λιρών συν 3 εκ. ως μπόνους. Τον περασμένο Ιανουάριο φημολογούνταν πως η Γουέστ Χαμ είχε καταθέσει 50 εκατομμύρια λίρες για τον 26χρονο παίκτη, κάτι το οποίο -ουσιαστικά- επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

«Είχαμε προσφέρει περισσότερα χρήματα από τη Σίτι. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις μεγάλες ομάδες. Εάν δεν τα καταφέρουμε με αυτό τον τρόπο, θα βρούμε κάποιον άλλο ώστε να πλησιάζουμε το επίπεδό τους», τόνισε ο Σκωτσέζος.

 

Η Γουέστ Χαμ είχε ενδιαφερθεί επίσης και για τον Ραφίνια, ωστόσο η Λιντς ήθελε να κρατήσει τους καλύτερούς της παίκτες για να καταφέρει να παραμείνεις την κατηγορία. Αφού τα κατάφερε, προχώρησε στην πώληση του Φίλιπς, ενώ αναμένεται και εκείνη του Ραφίνια, με πιθανότερο προορισμό τη Μπαρτσελόνα και δεύτερο φαβορί την Τσέλσι.

Ο Φλιν Ντάουνς από τη Σουόνσι στη Γουέστ Χαμ

Όσο για τα Σφυριά, απέκτησαν μέχρι στιγμής τον 26χρονο Μαροκινό σέντερ μπακ Ναγιέφ Αγκέρ έναντι 30 εκ. λιρών από τη Ρεν, τον 23χρονο κεντρικό χαφ Φλιν Ντάουνς από τη Σουόνσι με 9,5 εκ. λίρες και τον 29χρονο τερματοφύλακα Αλφόνς Αρεολά από την Παρί έναντι 9 εκ. λιρών.

Αποχώρησαν οι Ράιαν Φρέντερικς, Αντρέι Γιαρμολένκο, Μαρκ Νομπλ, Ντέιβιντ Μάρτιν και Άλεξ Κραλ.

 

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.