Χάου: «Είμαι ενοχλημένος με τα μεταγραφικά μας αλλά δεν είναι δικό μας λάθος»

Την άποψή του για την προσπάθεια ενίσχυσης της Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ κατέθεσε ο προπονητής της.

Η νέα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ πλησιάζει και οι σύλλογοι της αγγλικής λίγκας προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους. Οι Καρακάξες είχαν συμφωνήσει με τον Ουγκό Εκιτίκε της Ρεμς αλλά τελικά το deal χάλασε και ο νεαρός φορ κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφήνοντας το αγγλικό κλαμπ χωρίς άφιξη επιθετικού, μέχρι στιγμής. Ο Έντι Χάου ρωτήθηκε για τη μεταγραφική πρόοδο της ομάδας του και απάντησε:

«Πιθανότατα θα είχα την ελπίδα ότι δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή την κατάσταση αλλά έτσι είναι το μεταγραφικό παράθυρο. Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα. Θέλεις να τελειώσεις με τις υποθέσεις σου νωρίς, αλλά η εμπιερία μου ως μάνατζερ μου έχει δείξει ότι αυτό σπάνια συμβαίνει και πρέπει να είμαστε ευπροσάρμοστοι σε οτιδήποτε προκύπτει. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τους κατάλληλους παίκτες, όχι πόσο γρήγορα παίρνουμε παίκτες.

Πιστεύω ότι υπάρχει μια ελαφριά ενόχληση αλλά δεν ευθύνεται για αυτήν κανείς από την ομάδα μας. Απλώς κατανοούμε σταδιακά τις ιδιαιτερότητες του μεταγραφικού παραθύρου. Είναι κάπως ενοχλητικό το ότι ενώ θέλεις να τελειώσεις νωρίς με τα μεταγραφικά και να δουλέψεις με το ολοκληρωμένο σου ρόστερ, αυτό δεν συμβαίνει, αλλά γενικά έχουμε ποιοτικό ρόστερ».

 

Ο Άγγλος τεχνικός ρωτήθηκε εάν η Νιουκάστλ είναι κοντά στην απόκτηση του Μαξ Κορνέ από τη Μπέρνλι, με τον Χάου να απαντά ότι «όπως ξέρετε, δεν σχολιάζω φήμες για πάικτες άλλων ομάδων».

Το podcast των Premierleaguefans για τις μεταγραφές όλων των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, εδώ.

Νέος κύκλος τον Αύγουστο! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.