Τσέλσι: Πήρε Σλόνινα, «έκλεισε» Τσουκουεμέκα, πάει για διπλό μεταγραφικό «μπαμ»!

Λίγο πριν την έναρξη της νέας Πρέμιερ Λιγκ οι Μπλε κινούνται δυναμικά για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάμπριελ Σλόνινα από τη Σικάγο, στην οποία δάνεισε τον 18χρονο τερματοφύλακα μέχρι το τέλος του έτους. Ο Αμερικανός γκολκίπερ που ήταν στο στόχαστρο των Λονδρέζων εδώ και αρκετούς μήνες, κόστισε 12 εκατομμύρια λίρες και υπέγραψε 6ετές συμβόλαιο.

Νέος κύκλος τον Αύγουστο! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans! 

Επίσης, η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήρθε σε συμφωνία με την Άστον Βίλα κι έκανε δικό της τον Κέρνεϊ Τσουκουεμέκα έναντι 20 εκατομμυρίων λιρών. Ο 18χρονος μέσος ήταν μέλος της Κ-19 της Αγγλίας που κατέκτησε το Euro Under 19 πριν από έναν μήνα και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Πέρσι έπαιξε σε 12 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και είχε αρνηθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Βίλα, με το ισχύον να λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Εξάλλου, η Τσέλσι ανέβασε τις προσφορές της για δύο παίκτες που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της. Για τον Μαρκ Κουκουρέγια της Μπράιτον, στην οποία όπως όλα δείχνουν θα δώσει τα 50 εκατομμύρια λίρες που ζητάει για να παραχωρήσει τον Ισπανό αριστερό φουλ μπακ και για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα που ετοιμάζεται για μετακόμιση στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από ένα εξαντλητικό σήριαλ περί μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός κεντρικός χαφ απέρριψε τους Κόκκινους Διαβόλους, αλλά ενδιαφέρεται να παίξει για την Τσέλσι.


Με την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος να είναι προγραμματισμένη για αύριο 5/8, οι Μπλε επιχειρούν να κλείσουν τις "τρύπες" στο ρόστερ τους και να εμφανιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα έτοιμοι για την πρόκληση της σεζόν 2022-23.

Το podcast των Premierleaguefans για τις μεταγραφές όλων των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται εδώ.

Νέος κύκλος τον Αύγουστο! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans! 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.