Τρεις αγωνιστικές ο Νούνιες - Κλοπ: «Θα μάθει να μην χάνει τον έλεγχο» (vid)

Στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (1-1 τελικό σκορ) ο Ουρουγουανός στράικερ χτύπησε τον Γιόακιμ Άντερσεν με κουτουλιά και αποβλήθηκε.

Τα επόμενα τρία ματς (σ.σ. αυτή είναι η αυτόματη τιμωρία στην Πρέμιερ Λιγκ για αντίστοιχες περιπτώσεις, υπάρχει και πιθανότητα να αυξηθεί) της Λίβερπουλ θα χάσει ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα για βίαιη συμπεριφορά εις βάρος του αμυντικού των Αετών. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ισοφάρισε σε 1-1 την Πάλας αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το 57’.

Ο Γερμανός (που τοποθετήθηκε ξανά για τα μεταγραφικά των Κόκκινων, περισσότερα εδώδήλωσε για την εξέλιξη με τον Νούνιες:

«Υπήρξαν προκλήσεις αλλά είναι σαφέστατα μια λανθασμένη αντίδραση. Θα μάθει από αυτό που συνέβη. Δυστυχώς έχει τρία ματς για να το μάθει. Δεν είναι καθόλου καλό για εμάς αυτό αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

Φυσικά και θα μιλήσω μαζί του. Ήθελα να δω τη φάση και στην τηλεόραση γιατί δεν είδα τα πάντα στη διάρκεια του ματς. Όταν το είδα… ναι, ήταν κόκκινη κάρτα. Λανθασμένη αντίδραση, ο Άντερσεν ήθελε ακριβώς αυτό και τα κατάφερε επειδή ο Ντάργουιν έκανε ένα λάθος. Πρέπει να μάθει να μην χάνει τον έλεγχο. Θα μιλήσω μαζί του για αυτό όταν έρθει η ώρα».

Το podcast των Premierleaguefans για τις μεταγραφές όλων των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται εδώ.

Οι προβλέψεις του Ardan Turan για την τελική κατάταξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, εδώ.

Νέος κύκλος τον Αύγουστο! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans! 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.