Κλοπ: «Δεν θα με απολύσουν όπως τον Τούχελ, οι ιδιοκτήτες με εμπιστεύονται»

Η Λίβερπουλ υπέστη διασυρμό με 4-1 από τη Νάπολι και ο Γερμανός προπονητής ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

Την πιο βαριά ευρωπαϊκή ήττα τους από το 1966 γνώρισαν οι Κόκκινοι στο Ντιέγκο Μαραντόνα από τους εκπληκτικούς Παρτενοπέι. Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε μετά το παιχνίδι:

«Είναι δύσκολο να δεχτείς αυτό που έγινε αλλά δεν είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Η Νάπολι έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και εμείς όχι. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε μετά από τα πέναλτι τούς τα σερβίραμε στο πιάτο. Ξέρουμε πώς συνέβη αυτό, τώρα θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί συνέβη. Υστερήσαμε σε πολλά πράγματα και θα πρέπει να σβήσουμε τα πάντα και να τα ξαναφτιάξουμε από την αρχή.

Εάν οι άνθρωποι της Γουλβς (σ.σ. επόμενος αντίπαλος της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ) έβλεπαν το ματς, πιθανότατα δεν θα μπορούσαν να σταματήσουν από τα γέλια.

Δεν δουλεύουμε ως ομάδα και δεν παίζουμε αρκετά καλά, αυτό είναι προφανές και για αυτό χάνουμε παιχνίδια. Αυτό είναι δική μου ευθύνη, είναι δική μου δουλειά να το βρω. Ξέρουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Με αφορμή τη χθεσινή ξαφνική απόλυση του συμπατριώτη του, Τόμας Τούχελ, από την Τσέλσι (η οποία είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Γκρέιαμ Πότερ), ο Κλοπ ρωτήθηκε εάν φοβάται μήπως απολυθεί και ο ίδιος και απάντησε:

«Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση. Οι ιδιοκτήτες μας είναι ήρεμοι και περιμένουν από μένα να λύσω την κατάσταση και όχι από κάποιον άλλο».

 

Το podcast των Premierleaguefans για τις μεταγραφές όλων των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται εδώ.

Οι προβλέψεις του Ardan Turan για την τελική κατάταξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, εδώ.

Νέος κύκλος τον Σεπτέμβριο! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.