Λάζε: «Δεν έχει τίποτα να αποδείξει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ντιέγκο Κόστα, ψάχνω στράικερ 15 μήνες»

Ο μάνατζερ της Γουλβς ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου επιθετικού και τι θα φέρει εκείνος στο αγγλικό κλαμπ.

Ο Ντιέγκο Κόστα αποκτήθηκε από τους Λύκους ώστε να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα του συλλόγου, ιδιαίτερα μετά από τους τραυματισμούς των Ραούλ Χιμένες και Σάσα Κάλαϊτζιτς. Στόχος είναι να καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στη Γουέστ Χαμ την επόμενη εβδομάδα.

Νέος κύκλος τον Σεπτέμβριο! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Σχετικά με την επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Μπρούνο Λάζε τόνισε:

«Όταν μπαίνουμε να παίξουμε με την αίσθηση ότι πρέπει να αποδείξουμε κάτι τότε είμαστε αγχωμένοι. Δεν θέλουμε κάτι τέτοιο. Όσα πέτυχε αυτός ο παίκτης σε Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν εντυπωσιακά, οπότε μας φέρνει ενέργεια και καλή διάθεση. Πρέπει να κοιτάει μπροστά και όχι πίσω.

Ζητούσα έναν στράικερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά τους τελευταίους 15 μήνες. Ο Ντιέγκο μπορεί να είναι μια μείξη μεταξύ Ραούλ και Σάσα. Μπορεί να τρέξει, να παίξει ανάμεσα στις γραμμές, να βγάλει ενέργεια και ένταση όταν πιέζουμε, ενώ μπορείς να τον δεις να κερδίζει και εναέριες μονομαχίες.

Ξέρει να κρατάει μπάλα, να συνδέει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση και να τρέχει στον κενό χώρο. Είναι ένας στράικερ με μεγάλη εμπειρία. Τον χρειαζόμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμο να είναι ανταγωνιστικός σε αυτό το επίπεδο το συντομότερο δυνατό γιατί μπορεί να μας προσφέρει πολλή ενέργεια, άλλες φορές ως βασικός και άλλες ερχόμενος από τον πάγκο».

Νέος κύκλος τον Σεπτέμβριο! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.