Γουέστ Χαμ: «Έκλεισε» μια μεταγραφή, συζητά για δεύτερη, φημολογία για αλλαγή ιδιοκτησίας

Έντονη δραστηριότητα στα μεταγραφικά αλλά και τα διοικητικά των Σφυριών.

Έχοντας δώσει μεγάλη «μάχη» με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να συμφωνήσει με ένα μεγάλο ταλέντο της Βραζιλίας στη θέση του στόπερ, τον Λουιζάο. Ο 20χρονος παίκτης υπέγραψε με το αγγλικό κλαμπ και θα συνεχίσει σε εκείνο μόλις μείνει ελεύθερος από τη Σάο Πάουλο.

Εάν οι Βραζιλιάνοι δεχτούν ένα χαμηλό ποσό ως αποζημίωση, ο Λουιζάο θα μετακομίσει στο Λονδίνο πριν από τον Ιανουάριο του 2024. Διαφορετικά η έλευσή του θα προγραμματιστεί για τότε, αφού το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβρη του 2023.

Εξάλλου, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες κατέθεσε πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στη Σπέτσια για τον Γιακούμπ Κίβιορ. Ο Πολωνός σέντερ μπακ είναι 22 ετών κι έχει 15 ματς στο φετινό Καμπιονάτο, εντυπωσιάζοντας με την απόδοσή του. Πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, επομένως δεν είναι βέβαιο πως η Γουέστ Χαμ θα καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Όσον αφορά τα διοικητικά των Σφυριών, συνεχίζεται η φημολογία πως ο Ντάνιελ Κρετίνσκι σχεδιάζει να γίνει μεγαλομέτοχος, αυξάνοντας το μερίδιό του σε μετοχές του κλαμπ. Αυτή τη στιγμή κατέχει το 27% και η άφιξή του έχει φέρει σημαντική αύξηση ρευστότητας στη Γουέστ Χαμ, η οποία δαπάνησε ήδη περίπου 170 εκ. λίρες σε μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι.

Το 2023 θα είναι το κλειδί στη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς εάν οι Ντέιβιντ Σάλιβαν και Ντέιβιντ Γκολντ πουλήσουν μετοχές νωρίτερα από τον Απρίλιο του νέου έτους θα πρέπει να αποζημιώσουν τους ιδιοκτήτες του Σταδίου του Λονδίνου. Επομένως, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι δύο άνδρες περιμένουν να περάσει η συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε να προχωρήσουν σε νέο «deal» με τον Τσέχο επιχειρηματία.

Την ίδια στιγμή ο Κρετίνσκι φέρεται να «μπαίνει» και σε άλλες επιχειρήσεις στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, κατέχοντας ήδη ένα μεγάλο ποσοστό (περίπου 22%) στο Βασιλικό Ταχυδρομείο της Μεγάλης Βρετανίας. Τους επόμενους μήνες θα γίνει γνωστό εάν η επιχειρηματική του δραστηριότητα επεκταθεί εντός ή και εκτός του χώρου του ποδοσφαίρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.