Κλοπ: «Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας με μεταγραφές Γενάρη»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Λίβερπουλ για την κατάσταση στο κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γιούργκεν Κλοπ αν τα προβλήματα στους Κόκκινους θα λυθούν με μεταγραφές Ιανουαρίου κι εκείνος απάντησε:

«Αυτή τη στιγμή τέσσερις επιθετικοί μας είναι εκτός δράσης. Εάν αγοράσουμε άλλον έναν, όταν θα επιστρέψουν οι τραυματίες, θα έχουμε επτά επιθετικούς. Δεν θα μπορούσαμε καν να τους χωρέσουμε όλους στη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ειδικά εάν αυτό γεννάται από τραυματισμούς. Μερικές φορές οι μεταγραφές βοηθάνε, αλλά συνήθως πρέπει να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα με όσους έχεις, μέχρι να επιστρέψουν οι τραυματίες σου.

Στην καλύτερή μας σεζόν δεν είχαμε πολλούς τραυματισμούς, παρότι αγωνιζόμασταν σε φουλ ένταση, αλλά τώρα έχουμε τραυματίες και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Όχι όμως μέσω της μεταγραφικής περιόδου, δεν είναι αυτή η λύση».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ έχει αποκτήσει στη χειμερινή περίοδο μεταγραφών τον Κόντι Χάκπο, έναντι 42 εκατομμυρίων ευρώ από την Αϊντχόβεν.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans! 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.