Νέιθαν Τζόουνς: «Πιστεύω ότι μπορώ να σώσω τη Σαουθάμπτον»

Μεγάλη μερίδα φίλων των Αγίων και οι περισσότεροι τηλεσχολιαστές της αγγλικής τηλεόρασης αμφισβητούν έντονα τον Ουαλό μάνατζερ.

Η διοίκηση της Σαουθάμπτον επέλεξε τον περασμένο Νοέμβριο τον Νέιθαν Τζόουνς για να αντικαταστήσει τον Ραλφ Χάσενχιουτλ και να βελτιώσει τα αποτελέσματα και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί σε καμία περίπτωση, με το κλαμπ να οδεύει προς την Τσάμπιονσιπ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Ο ίδιος ο πρώην τεχνικός της Λούτον όμως, τονίζει τη βεβαιότητά του πως μπορεί να διατηρήσει τη Σαουθάμπτον στην κατηγορία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τη νέα απογοητευτική ήττα με 3-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ:

«Δεν δέχομαι πίεση από κανέναν. Ακούω γνώμες άλλων ανθρώπων αλλά έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα πορευτώ με αυτές μέχρι τέλους. Με κατηγόρησαν ότι ρίχνω αλλού τις ευθύνες για την κατάστασή μας, όταν στην τοποθέτησή μου εγώ πάντα ανέφερα ακριβώς το αντίθετο. Έχω δεχτεί την ευθύνη για όλα τα αποτελέσματα.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε αποτελέσματα και μάλιστα γρήγορα, ξεκινώντας από αυτό το σαββατοκύριακο. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να σώσω τη Σαουθάμπτον.

Για να είσαι προπονητής ποδοσφαίρου πρέπει να έχεις… γερό στομάχι και όσο πιο ψηλά φτάνεις τόσο περισσότερο βάρος σηκώνουν οι ώμοι σου. Δεν έφτασα εδώ τυχαία, έφτασα δουλεύοντας σκληρά και αυτό θα συνεχίσω να κάνω γιατί πιστεύω σε αυτό που κάνουμε εδώ. Οι επιδόσεις μου, όπως και των συνεργατών μου, όπου κι αν δουλέψαμε, δείχνουν ότι έχουμε θετική επίδραση στους ποδοσφαιριστές».

 

Οι Άγιοι υποδέχονται το Σάββατο τη Γουλβς, η οποία βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, ελπίζοντας να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε έναν σύλλογο με τους ίδιους στόχους στη φετινή σεζόν.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.