Κλοπ: «Ξεκινήσαμε καταπληκτικά, μετά ήμασταν παθητικοί»

Οι δηλώσεις του Γερμανού μάνατζερ μετά τον διασυρμό της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο χθεσινό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι Κόκκινοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 2-0, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκαν στους Μερένχες που πέρασαν με το εμφατικό 2-5 από το Άνφιλντ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε -μεταξύ άλλων- μετά το ματς τα εξής:

«Το ξεκίνημά μας ήταν καταπληκτικό, ο τρόπος που θέλαμε να παίξουμε. Τους δημιουργήσαμε προβλήματα σε όλους τους τομείς, διαβάζαμε το παιχνίδι, ήταν σούπερ έντονο ξεκίνημα και φτάσαμε στο 2-0.

Μετά γίναμε κάπως παθητικοί, δεν τους κυνηγήσαμε όταν έπρεπε και κόντρα σε αυτό τον αντίπαλο όταν γίνεσαι παθητικός τότε τιμωρείσαι.

Φυσιολογικά πρέπει να κρατάς την κατοχή της μπάλας αλλά εμείς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε μπάλες σε …παράξενες στιγμές. Οι παίκτες μας δεν βρίσκονταν στις θέσεις που έπρεπε, αποδιοργανωθήκαμε εντελώς. Είναι τεράστια πρόκληση να οργανώσεις την προστασία της εστίας σου απέναντι σε Μπενζεμά και Βινίσιους.

Θα πάμε στη Μαδρίτη και θα παίξουμε τον επαναληπτικό. Επειδή πρέπει να σκοράρουμε πολλά γκολ, κάθε αντεπίθεσή τους θα είναι και μια ευκαιρία για αυτούς. Πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας από το πρώτο ματς».

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.