Αρτέτα για Τροσάρ: «Είναι πολύ έξυπνος, τα δίνει όλα, η προσφορά του είναι τεράστια»

Ο Ισπανός μάνατζερ της Άρσεναλ εξήρε τη συμπεριφορά αλλά και τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή του.

Οι -πρωτοπόροι της βαθμολογίας στο αγγλικό πρωτάθλημα- Κανονιέρηδες πέρασαν εύκολα με 0-3 από το Κρέιβεν Κότατζ, επικρατώντας της Φούλαμ, με τον Λεάντρο Τροσάρ να δίνει τρεις ασίστ και να δημιουργεί όλα τα γκολ της ομάδας του!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Μετά το παιχνίδι ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για τον 28χρονο Βέλγο που μετακόμισε στην Άρσεναλ τον περασμένο Ιανουάριο αφήνοντας τη Μπράιτον, αναφέροντας:

«Έδωσε τρεις ασίστ και θα μπορούσε να βάλει και δύο γκολ. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είχε έναν τραυματισμό πριν από τρεις μέρες, ο οποίος θα μπορούσε να τον κρατήσει εκτός για μια βδομάδα ή και για 10 ημέρες. Αλλά ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει νωρίτερα και τελικά οι γιατροί έδωσαν την έγκρισή τους, αφού πρώτα έκαναν πολύ καλή δουλειά για να τον βοηθήσουν.

Κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Τον χρειαζόμασταν στο ματς με τη Φούλαμ και η προσφορά του ήταν τεράστια. Πρόκειται για ποδοσφαιρική ευφυΐα. Είναι πολύ έξυπνος ώστε να καταλάβει αμέσως τι χρειαζόμαστε, τι απαιτείται. Και το εκτέλεσε ιδανικά».

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες ημέρες! Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.