Τεν Χαγκ: «Θα είναι εύκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη, μεγάλο ματς κόντρα στη Μπράιτον»

Οι Κόκκινοι Διάβολοι αφήνουν πίσω τους την τραγική εμφάνιση στο Γιουρόπα Λιγκ, σύμφωνα με τον προπονητή τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-0 στη Σεβίλλη και αποκλείστηκε από τη δεύτερη σημαντικότερη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση, έχοντας πολύ κακή αγωνιστική εικόνα και κάνοντας τρομερά λάθη, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι της λειτουργίας της.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δήλωσε μετά το ματς με τους Ανδαλουσιάνους και λίγο πριν από το επόμενο - την Κυριακή στις 18:30 για τα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας - με αντίπαλο τη Μπράιτον, τα εξής:

«Νομίζω ότι θα είναι εύκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό, γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν κάποια στιγμή μια κακή μέρα και αυτό την επόμενη μέρα αλλάζει.

Επικεντρωνόμαστε πια στο ματς με τη Μπράιτον που είναι πολύ διαφορετικό, με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και αυτό ακριβώς είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και χρειαζόμαστε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, να παίξουμε σε πολύ υψηλότερο επίπεδο και να έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση ώστε να κερδίσουμε τη Μπράιτον, η οποία είναι μια ισχυρή ομάδα».

Όσον αφορά τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίοε έκανε προσωπικά λάθη που κόστισαν στο ματς με τη Σεβίλλη, ο Ολλανδός μάνατζερ τόνισε:

«Είναι από τους τερματοφύλακες με τις περισσότερες ανέπαφες εστίες στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτό δείχνει την ποιότητά του και πως είναι κορυφαίος γκολκίπερ».

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.