Μέισον: «Ήμασταν καλύτεροι, ο Ζότα έπρεπε να αποβληθεί» - Κλοπ: «Ο Τίρνεϊ έχει κάτι εναντίον μας»

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το επεισοδιακό 4-3 στο Άνφιλντ.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 3-0 με τους Κέρτις Τζόουνς, Λουίς Ντίαζ και Μο Σαλάχ, η Τότεναμ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με τους Ριτσάρλισον, Κέιν και Σον. Στο 94ο λεπτό όμως, ο Ζότα πέτυχε το 4-3 που έφερε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους Κόκκινους και κυρίως τον Γιούργκεν Κλοπ.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Ο Γερμανός μάνατζερ τραυματίστηκε (σ.σ. θλάση) από τους τραυματισμούς, ενώ τιμωρήθηκε και με κίτρινη κάρτα από τον Πολ Τίρνεϊ. Πάντως, για τον Άγγλο ρέφερι είχαν παράπονα και οι δύο προπονητές. Ο Ράιαν Μέισον είπε μετά το ματς:

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Θέλω μια εξήγηση. Δεν ξέρω γιατί ο διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο δεν είδε (σ.σ. αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Ζότα σήκωσε ψηλά το πόδι του στο 81’ και τραυμάτισε τον Όλιβερ Σκιπ που χρειάστηκε ράμματα), αλλά επίσης και πώς γίνεται ένας έμπειρος διαιτητής στο VAR να μην το είδε.

Ειλικρινά, είναι ίσως η πιο ξεκάθαρη περίπτωση κόκκινης κάρτας που θα δεις σε γήπεδο. Ήταν επικίνδυνη κίνηση για τον αντίπαλο, ο Σκιπ χρειάζεται ράμματα και ο Ζότα σκόραρε ένα γκολ, τη στιγμή που θα έπρεπε να μην βρίσκεται πια στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε στον Προσωρινό Μάνατζερ της Τότεναμ αναφέροντας:

«Πρέπει να τον απασχολούν άλλα πράγματα. Δεν γίνεται να παίζουν μόνο αντεπιθέσεις, πρέπει να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο με αυτή την ομάδα.

Ο Ζότα σήκωσε ψηλά το πόδι αλλά δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει στο κεφάλι. Άκουσα ότι και ο Σκιπ θα μπορούσε να έχει πάρει κόκκινη κάρτα (σ.σ. για μαρκάρισμα στον Λουίς Ντίαζ νωρίτερα). Είπε τίποτα για αυτό;».

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Ο Γερμανός τεχνικός έχει παρελθόν με τον Πολ Τίρνεϊ, τον οποίο έχει κριτικάρει ξανά το 2021, ενώ χτες δήλωσε σχετικά:

«Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει εναντίον μας. Είπε ότι δεν έχει θέμα μαζί μας αλλά δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ο τρόπος που με κοιτάζει, δεν το καταλαβαίνω. Ο πανηγυρισμός μου ήταν αχρείαστος, το δέχομαι αυτό, αλλά αυτά που μου είπε όταν μου έδειχνε κίτρινη κάρτα δεν ήταν σωστά».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.