Άρσεναλ: Ανανεώνουν Ράμστντεϊλ, Σάκα, τι ισχύει για Πάμπλο Μάρι και Μέιτλαντ-Νάιλς

Παράλληλα με τη μάχη για τον τίτλο, οι Κανονιέρηδες προχωρούν ήδη σε κινήσεις για το μελλοντικό τους ρόστερ.

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ έχει εντυπωσιάσει με τη σταθερότητά του κάτω από τα δοκάρια της Άρσεναλ και το κλαμπ του έχει προτείνει επέκταση του συμβολαίου του. Ο Άγγλος γκολκίπερ την αποδέχτηκε και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και με τον Μπουκαγιό Σάκα, ο οποίος συμφώνησε να μείνει στο Έμιρεϊτς μέχρι το 2028. Οι συζητήσεις με τον Γουίλιαμ Σαλιμπά συνεχίζονται, με τον νεαρό Γάλλο να μην έχει πει ακόμη το «ΟΚ».

Εξάλλου, έσοδα στα ταμεία των Λονδρέζων θα προκύψουν από τον Πάμπλο Μάρι. Ο έμπειρος στόπερ έκανε καλή σεζόν ως δανεικός στη Μόντσα (27 ματς, ένα γκολ), συμπλήρωσε το όριο αγώνων που είχε συμφωνηθεί, η ιταλική ομάδα κατέκτησε την παραμονή της, επομένως θα πληρώσει περίπου 6 εκατομμύρια λίρες για να κρατήσει μόνιμα τον παίκτη.

Τέλος, ο Έινσλεϊ Μέιτλαντ-Νάιλς μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ το καλοκαίρι και μπορεί να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του θα ήθελε να παραμείνει στη Σαουθάμπτον, στην οποία έπαιξε φέτος, ωστόσο ο διαφαινόμενος υποβιβασμός των Αγίων ενδέχεται να περιπλέξει την κατάσταση.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.