Βρήκε τερματοφύλακα για αντί-Ράγια η Μπρέντφορντ - Νέο διετές ο «Ζάνκα»!

Ο Ισπανός γκολκίπερ αναμένεται να αποχωρήσει από τις Μέλισσες και το αγγλικό κλαμπ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον αντικαταστάτη του.

Πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι ο Νταβίντ Ράγια δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπρέντφορντ. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και αναμένεται να πωληθεί το καλοκαίρι, αφού έχει συμβόλαιο μόνο για έναν χρόνο ακόμα.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ έχει βρει ήδη τη διάδοχη λύση, στο πρόσωπο του Μαρκ Φλέκεν. Ο 29χρονος Ολλανδός έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Φράιμπουργκ και ετοιμάζεται πια για την Πρέμιερ Λιγκ. Η ρήτρα του ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από τις Μέλισσες μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία τους με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ.

Ο ύψους 1,95 τερματοφύλακας είχε φέτος 42 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας 15 φορές ανέπαφη την εστία του.

Εξάλλου, ο Ματίας «Ζάνκα» Γιόργκενσεν έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον προπονητή του και ανανέωσε μέχρι το 2025 με τη Μπρέντφορντ. Ο 33χρονος Δανός στόπερ αγωνίστηκε φέτος 16 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, αποτελώντας μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.