Ντε Τζέρμπι: «Μάλλον θα χάσουμε Μακάλιστερ και Καϊσέδο, έρχεται ο Νταχούντ»!

Για αποχωρήσεις βασικών παικτών της Μπράιτον προετοιμάζεται ο προπονητής της, αναμένοντας τους αντικαταστάτες τους.

Η Μπράιτον οδεύει προς την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, μετά από μια εξαιρετική σεζόν. Παρά την ξαφνική αποχώρηση του Γκρέιαμ Πότερ για την Τσέλσι, η άφιξη του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι συνέβαλλε στη διατήρηση των Γλάρων στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Ο σύλλογος έχει… συνηθίσει να χάνει σημαντικούς του παίκτες στις μεταγραφικές περιόδους και οι Αλέξις Μακάλιστερ και Μοϊσές Καϊσέδο είναι στο στόχαστρο ομάδων όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ. Ο Ιταλός προπονητής της Μπράιτον δήλωσε σχετικά:

«Σίγουρα θα χάσουμε κάποιους παίκτες, ίσως τους Καϊσέδο και Μακάλιστερ. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να φέρουμε στην ομάδα κι άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όσο για τους Μιτόμα και Εστουπινιάν, πιστεύω ότι το ιδανικό για αυτούς είναι να μείνουν μαζί μας.

Δεν ξέρω εάν είναι έτοιμοι να παίξουν σε μεγάλες ομάδες. Πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά για τέτοιο βήμα. Εδώ έχουμε τη δυνατότητα να τους προσφέρουμε την προοπτική εξέλιξης και βελτίωσής τους».

Όσον αφορά για πιθανές αφίξεις, πέραν εκείνης του Ζοάο Πέδρο για την επίθεση της ομάδας (περισσότερα εδώ), όλα δείχνουν πως οι Γλάροι έχουν βρει παίκτη για να καλύψει το κενό στη μεσαία της γραμμή. Η αποχώρηση του Μαχμούντ Νταχούντ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι δεδομένη, αφού το συμβόλαιό του λήγει και δεν θα ανανεωθεί. Ο 27χρονος χαφ βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τη Μπράιτον και ο Ντε Τζέρμπι σχολίασε:

«Εάν έρχεται σε μας; Ναι, δεν έχουμε μυστικά. Μου αρέσει πολύ σαν παίκτης και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

Ο Νταχούντ είναι Γερμανός αμυντικός χαφ με ρίζες από τη Συρία και έχει παίξει 141 ματς για τη Ντόρτμουντ από το 2017, με 5 γκολ και 7 ασίστ. Το 2017 είχε βρεθεί πολύ κοντά στη Λίβερπουλ αλλά τελικά επέλεξε τους Βεστφαλούς, περισσότερα εδώ

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.