Γκουαρντιόλα: «Να αποφασίσουν άμεσα οι δικαστές για τις κατηγορίες, η Σίτι κερδίζει δίκαια στο γήπεδο»

Οι Πολίτες κατηγορούνται για παραβιάσεις κανονισμών και ο προπονητής τους τόνισε ότι θέλει να δει τους ιθύνοντες να καταλήγουν σε μια απόφαση σύντομα.

Η σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι στο αγωνιστικό κομμάτι κυλά ιδανικά, αφού κατέκτησε το 5ο πρωτάθλημά της σε 6 χρόνια, είναι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ (10 Ιουνίου) και θα διεκδικήσει το FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3 Ιουνίου).

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Ωστόσο, η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε πως σε έρευνά της έχει εντοπίσει παραβιάσεις στους κανονισμούς της από την πλευρά των Πολιτών και η υπόθεση εκκρεμεί, περισσότερα εδώ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, λίγο πριν η ομάδα του αντιμετωπίσει τη Μπράιτον στο Amex για την Πρέμιερ Λιγκ, δήλωσε σχετικά:

«Αυτό που θα ήθελα είναι η Πρέμιερ Λιγκ και οι δικαστές να κινηθούν το συντομότερο δυνατό, οπότε εάν έχουμε κάνει κάτι στραβό να το μάθουν όλοι. Και αν είμαστε - και πιστεύουμε πως είμαστε – ένας σύλλογος που για πολλά χρόνια λειτουργεί με τον σωστό τρόπο, τότε ο κόσμος θα σταματήσει να μιλάει για όλα αυτά. Θα ήταν ιδανικό να αποφάσιζαν αύριο, ή ακόμα καλύτερα, σήμερα το απόγευμα. Θα το θέλαμε πολύ αυτό.

Ευελπιστώ ότι δεν είναι τόσο απασχολημένοι οι δικαστές, οπότε θα δουν τι λένε και οι δύο πλευρές, και θα αποφασίσουν τι είναι καλύτερο να συμβεί. Γνωρίζω καλά πόσα έχουμε κατακτήσει στον αγωνιστικό χώρο και δεν έχω καμία αμφιβολία για την επιτυχία μας».

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.