Φούλαμ: Τι ισχύει για Παλίνια, Σόλομον, Ανταραμπιόγιο και Γουίλιαν

Τα μεταγραφικά σχέδια των Λευκών τίθενται σε εφαρμογή.

Η σεζόν 2022-23 ολοκληρώθηκε για τη Φούλαμ και ήταν εξαιρετική. Παρέμεινε με άνεση στην Πρέμιερ Λιγκ και απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο. Ως αποτέλεσμα, τόσο ο Μάρκο Σίλβα όσο και αρκετοί ποδοσφαιριστές του, αποτελούν στόχους για άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

Οι διοικούντες των Λονδρέζων… ανακουφίστηκαν από την είδηση της συμφωνίας του Άγγελου Ποστέκογλου με την Τότεναμ, αφού ο Μάρκο Σίλβα ήταν στη λίστα των προπονητών που ήθελε ο Ντάνιελ Λίβι για τα Σπιρούνια. Πλέον οι πιθανότητες να παραμείνει ο Πορτογάλος μάνατζερ στο Κρέιβεν Κότατζ έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Παράλληλα, η Φούλαμ επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ της τέσσερις παίκτες που έχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες:

Ο Τοσίν Ανταραμπιόγιο έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο (σ.σ. λήγει το 2023 αλλά υπάρχει οψιόν για το κλαμπ για 12 έξτρα μήνες) και ομάδες της Γαλλίας όπως η Μονακό και η Ρεν τον έχουν προσεγγίσει. Ιδανικά οι Λευκοί θα ήθελαν να ανανεώσουν τον 25χρονο στόπερ (που είχε 25 ματς και ένα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος) αλλά αν δεν συμβεί αυτό αναμένεται να τον πουλήσουν με ένα ποσό λίγο παραπάνω από 10 εκατομμύρια λίρες.

Παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, όταν ο Μανόρ Σόλομον βρισκόταν στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακός. Η Φούλαμ θέλει πολύ να κρατήσει τον Ισραηλινό εξτρέμ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Τότεναμ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ μέχρι το τέλος του έτους, ωστόσο η FIFA αποφάσισε πως οι ξένοι παίκτες των oυκρανικών ομάδων μπορούν να μείνουν ελεύθεροι εάν το επιθυμούν, επομένως ο 23χρονος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πού θα υπογράψει. Στη σεζόν 2022-23 είχε 4 γκολ σε 19 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όσον αφορά τον Ζοάο Παλίνια, μετά από μια εξαιρετική πρώτη χρονιά στην Αγγλία, με 35 ματς και 3 γκολ για το πρωτάθλημα, αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων. Μια εξ αυτών είναι η Γουέστ Χαμ, η οποία θα αναδιοργανώσει τη μεσαία της γραμμή αφού ο Ντέκλαν Ράις θα πουληθεί.Ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ αρέσει πολύ στον Ντέιβιντ Μόγιες, ωστόσο ο ίδιος ο Παλίνια δήλωσε:

«Ήταν η πρώτη μου σεζόν μακριά από τη χώρα μου και πρώτη φορά που έφυγα από την Πορτογαλία. Ήταν μια αλλαγή. Πιστεύω ότι αντιμετώπισα αυτή την πρόκληση πολύ σωστά. Παίζω σε μια λίγκα που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά μου ως ποδοσφαιριστή και ταίριαξα απόλυτα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Φούλαμ, όπως και η οικογένειά μου και θέλω να συνεχίσω εδώ».

Τέλος, ο Γουίλιαν ήρθε ως ελεύθερος τον περασμένο Σεπτέμβριο για να δώσει λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα της Φούλαμ, τα άκρα της επίθεσης. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν καθοριστικός με 5 γκολ και 6 ασίστ σε 27 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, πρωτάθλημα για το οποίο μετράει πλέον 286 συμμετοχές με 43 γκολ και 50 ασίστ. Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε ότι θέλει τον 34χρονο στο ρόστερ του και οι Λευκοί αναμένεται να τον ανανεώσουν για έναν ακόμα χρόνο.

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.