Πάει για Σιντιμπέ-Μπακαγιόκο η Τσέλσι!

Η Τσέλσι ευελπιστεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα, που θα αυξηθούν κατά 60 εκατομμύρια λίρες άμα τη αποχωρήσει του Όσκαρ για τη Shanghai SIPG, ώστε να δυναμώσει τη μεσαία και την αμυντική της γραμμή τον Ιανουάριο.

Η μεταγραφή-ρεκόρ για το σύλλογο του Όσκαρ θα ολοκληρωθεί προτού ανοίξει το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και ο Αντόνιο Κόντε, που βλέπει την ομάδα του να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα με 6 βαθμούς διαφορά από τη 2η Λίβερπουλ, επιθυμεί να ενσωματώσει στο ρόστερ τουλάχιστον 2 νέους παίκτες, με σκοπό να αυξήσει τις επιλογές του.

Ο Ιταλός μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Μάικλ Εμενάλο, βρέθηκαν στη Γαλλία για να βολιδοσκοπήσουν τους Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Τζιμπριλ Σιντιμπέ στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μονακό και της Τότεναμ. Είναι δύσκολο να χάσει και τους 2 ποδοσφαιριστές η Γαλλική ομάδα τον Ιανουάριο, αφού διεκδικεί το πρωτάθλημα και έχει προκριθεί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και οι 2 γνωρίζουν για το ενδιαφέρον των «Μπλε».

Ο προπονητής των Λονδρέζων, μετά τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας, δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ομάδα και με ό,τι έχει καταφέρει ως τώρα και είμαι χαρούμενος που παίζω με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αλλά είναι λογικό να θέλω να μιλήσω με το κλαμπ, ώστε να προσπαθήουμε να βρούμε λύσεις και να βεβαιωθούμε πως θα τελειώσουμε τη σεζόν σε καλή θέση. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τον Ιανουάριο, αλλά είναι σημαντικό να μιλήσω με το κλαμπ. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και έχω κάποιες δικές μου ιδέες».

 

Η Τσέλσι θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ντιέγκο Κόστα για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, που λήγει το 2019, από τη νέα χρονιά. Ο Ισπανός, που οδηγεί την κούρσα των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με 13, θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας απ'τον αγώνα με την Μπόρνμουθ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.