Fantasy Λίγκα των Premierleaguefans, 2η αγωνιστική: Η βαθμολογία

Η ανασκόπηση της δεύτερης στροφής του πρωταθλήματος.

Την αγωνιστική άνοιξε το παιχνίδι της Nott’m Forest με την νεοφώτιστη Sheffield United, στο οποίο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 2:1 με γκολ από τους Awoniyi και Wood ενώ προσωρινά είχαν ισοφαρίσει οι φιλοξενούμενοι με γκολ – ποίημα του Hamer.

Το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) είχαμε τρία παιχνίδια αλλά και το αναβληθέν ανάμεσα σε Luton και Burnley, λόγω ανακαίνισης του γηπέδου.

Η Brighton ήταν καταιγιστική μέσα στο Molineux και σκόραρε 4 φορές, με Mitoma και Estupinan να αλλάζουν ρόλους σε γκολ και assist στα πρώτα δυο τέρματα και τον Enciso να τροφοδοτεί δις τον March. Μείωσε σε 1:4 ο Hwang Hee-Chan. Στο 90+5 είχαμε την αποβολή του Matheus Nunes.

Η Liverpool πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στο Anfield κόντρα στην Bornemouth και ας βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Semenyo να σοκάρει τους γηπεδούχους μόλις στο 3 λεπτό. Κατάφερε και γύρισε όμως το παιχνίδι με 3 γκολ από τους Luis Diaz, τον Salah στην επαναφορά έπειτα από το δικό του χαμένο πέναλτι και Diogo Jota. Είδε τον Mac Allister να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα που αμφισβητήθηκε αρκετά.

Η Brentford πήρε το διπλό μέσα στο Craven Cottage και του Fulham με μεγάλους πρωταγωνιστές Mbeumo και Wissa, που φαίνεται να καλύπτουν επαρκώς την απουσία του Toney.

 Η Tottenham πήρε τεράστιο αποτέλεσμα στο derby της αγωνιστικής κόντρα στην United που ακόμα ψάχνει τα πατήματα της στην χρονιά. Η ομάδα του Postecoglou έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πήρε επάξια την νίκη με τέρματα των Sarr και αυτογκόλ του Martinez.

Το βράδυ του Σαββάτου η κουρασμένη City έπαιξε το τρίτο ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας και με ένα ακόμα τρόπαιο στην βαλίτσα της μεσοβδόμαδα απέναντι στην Sevilla στο Γ. Καραϊσκάκης, σημείωσε τεράστια νίκη επί της ανταγωνιστικής Newcastle με 1:0 και γκολ του Alvarez.

Δύο παιχνίδια είχε το μενού της Κυριακής με Aston Villa και West Ham να επικρατούν κόντρα σε Everton και Chelsea αντίστοιχα. 4:0 στο Villa Park (McGinn , Douglas Luiz (πεναλτυ), Bailey, Duran). Στο στάδιο του Λονδίνου με τον πρωτοεμφανιζόμενο αλλά όχι άγνωστο στα αγγλικά γήπεδα, Ward-Prowse να δίνει δυο assist σε Aguerd , o οποίος αποβλήθηκε στην συνέχεια και σε Antonio, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Είχε φέρει το ματς στα ίσα ο Chukwuemeka όπου αποχώρησε τραυματίας και ο Enzo Fernandez δεν κατάφερε να δώσει προβάδισμα, αφού αστόχησε από τα 11 μέτρα. Ο ακριβοπληρωμένος μέσος της Τσέλσι, Caicedo έκανε το πέναλτι με το οποίο ο Paqueta έγραψε και το τελικό 3:1.

Αυλαία στην αγωνιστική έριξε η Arsenal αφού πήρε σημαντικό τρίποντο μέσα στην έδρα της Crystal Palace με μοναδικό σκόρερ τον Martin Odegaard από την άσπρη βούλα.

TOP 10 της fantasy – λίγκας των Premier League Fans Gr


Όποιος δεν έχει μπει ακόμα, ο κωδικός είναι: aw2m79.

 

1. Ο Prokopis με την prolfc φιγουράρει στην κορυφή και είναι ο μόνος που κατάφερε να κρατηθεί στην 10άδα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Πράγμα που δείχνει πόσο ανταγωνιστική είναι η λίγκα μας. Με αρχηγό τον Haaland , ο οποίος μπλάνκαρε, κατάφερε να μαζέψει 66 ολόκληρους πόντους, με την βοήθεια των Estupinan, Saliba, Luis Diaz αλλά και τα double digits hauls από Mbeumo και Mitoma.

2. Στη δεύτερη θέση και 1 μόλις βαθμό κάτω ο panikos με την katsete-panw! σημείωσε τους περισσότερους πόντους από όλους στην 10αδα, υπαριθμό 84.

Έκανε αρχηγό τον Mbeumo, πράγμα ανεξήγητο, αλλά το είδε, το έκανε, και μπράβο του. Είχε τον Jota, τον Wissa και τον White. Πολλοί πόντοι, σε μια αρκετά φτωχή σε γενικές γραμμές αγωνιστική.

3. Συνεχίζουμε στην διαφορά ενός πόντου, με τον Pari και την MasterEddie, με αρχηγό τον Salah και συνοδοιπόρους Mbeumo, Mitoma, Pau, Saliba, Estupinan, Flekken να ολοκληρώνει την αγωνιστική με 76 πόντους. Πολλά returns ρε παιδί μου.

4. Τέταρτη θέση ο Michael όπου βαρέθηκε να ασχολείται με τον κοντοχεράκια και έβαλε τον Areola βασικό, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι, πήρε 10 πονταλάκια και γειά σας. Michael97ynwa λοιπόν στους 72 αγωνιστικής και 152 σύνολο.

5. Στην μέση της βαθμολογίας συναντάμε τον Ioanni με την Kostoteam ο οποίος είχε και αυτός Mbeumo, Mitoma, Estupinan αλλά θα σταθώ στο Pick του Aurier. Α, εσείς δεν πάτε καλά, να μου δώσετε το τηλέφωνο του Μάντη που πηγαίνετε.

6. Στην έκτη θέση ο Stavros με την Akatsuki. Μάζεψε πόντους κυρίως από το κέντρο του, με Mitoma, Mbeumo, Odegaard και τον Estupinan. Αυτά, δεν ήθελε και άλλα θα μου πείτε, πάμε παρακάτω.

7. 8ος ο Giannis με την oranjie. Και αυτός με καπτεν σαλάχ, «κέρδισε την μάχη» του περιβραχιονίου κόντρα στον Χαλαντ. Είχε Mitoma Mbeumo επίσης και ένα όχι και τόσο συχνό δίδυμο πίσω Walker Ramsdale, αλλά του βγήκε.

8. Διπλή ισοβαθμία στην 8η θέση με Nikola (LFC-CY) και Alexi (Alexis Team) με 70 και 80 πόντους αντίστοιχα. Είχαν και οι δυο αρχηγό Σαλαχ και τον Wissa. Ο Alexis είχε Saliba, Akanji και Martinez αλλά δεν είχε Mbeumo όπως ο Nikolas. Mitoma και Estupinan και οι δύο και καθόλου περίεργο δεν μου φαίνεται.

10. Την 10άδα κλείνουμε με τον Dimostheni και την Pap Silver City. Είχε Odegaard, Saliba, Akanji, Ederson (γενναίος), Mitoma και Mbeumo, αλλά έχει να λύσει το πρόβλημα του TAA.

 

Όποιος έφτασε μέχρι εδώ, τον ευχαριστώ για τον κόπο του, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα σε μια επόμενη ανασκόπηση.

 

Επιμέλεια: Αναστάσης Ηλιάδης


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.