Fantasy Λίγκα των Premierleaguefans, 4η αγωνιστική: Η βαθμολογία

Όσα έγιναν στην τέταρτη στροφή του φετινού πρωταθλήματος, μέσα από... φανταστική ματιά.

Γκολ, θέαμα και εκπλήξεις μας επιφύλασσε η τέταρτη αγωνιστική ημέρα της Premier League. Πολλά από τα φαβορί αιτιολόγησαν τον τίτλο που δικαίως τους είχε δοθεί, άλλα δεν ενθουσίασαν με την παρουσία τους και άλλα αρχίζουν και δυσαρεστούν. Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2:1 μέσα στην έδρα της Λούτον, το βράδυ της Παρασκευής, όπως και περιμέναμε να κάνει, καθώς η Λούτον δείχνει να αποτελεί σάκο του μποξ και εύκολο στόχο για περισυλλογή βαθμών από μεγαλύτερες και προφανώς καλύτερες ομάδες. Bowen, Zouma – Andersen, οι σκόρερς.

Στο πρώτο σαββατιάτικο ματς, ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Σέφιλντ και Έβερτον, ένα ματς που θύμησε Παναιτωλικός – Πας Γιάννενα και αναρωτιέμαι ποιος κατάφερε να το δεi ολόκληρο. 2-2 τελικό σκόρ, με highlight το αυτογκόλ του Pickford αλλά και το πετυχημένο ντεμπούτο του Archer, με την φανέλα της Σέφιλντ.

Τα ματς των 17:00 είχαν ψωμί και όπως αναμένονταν ξεσήκωσαν τον κόσμο του fantasy. H Μπρέντφορντ δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και έμεινε στο 2-2 κόντρα στην Μπόρνμουθ που πρόβαλε σημαντική αντίσταση. Γκολ από τον συνήθη ύποπτο πλέον, Μπεουμό. Η Τότεναμ έδειξε άλλη μια φορά την δυναμική της κόντρα στην πολύ κατώτατη ποιοτικά Μπέρνλι του Κομπανί η οποία μάζεψε 5 φορές την μπάλα από τα δίχτυα της. Τρομερός ο Σον, που πέτυχε χατ τρικ και έδειξε στον κόσμο ότι δεν πρέπει να τον ξεγράφει. Αχ, αυτό το χαμόγελο ρε Σον. Στην έκπληξη της ημέρας, η Φόρεστ έσβησε τις μηχανές της Τσέλσι, δεν δέχτηκε γκολ και με γκολ του Ελάνγκα, έφυγε με το τρίποντο από το Σταμφορντ Μπριτζ. Προβληματίζει η εικόνα της Τσέλσι και αναμένουμε αλλαγές από Ποκετίνο. Άλλη μια μέρα στην δουλειά για το νορβηγικό ρομπότ, Χάλαντ που πήρε άλλη μια μπάλα σπίτι του για να την βάλει στην συλλογή του, πετυχαίνοντας χατ τρικ και δίνοντας μια ασσιστ, νικώντας με λίγα λόγια μόνος του την Φουλαμ και χαρίζοντας τους 3, στην ομάδα του.

Στις 19:30 και σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Μπράιτον υπερίσχυσε της Νιουκάστλ και με το 3:1 έδειξε το πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είναι υπό την επίβλεψη του Ντε Ζέρμπι. Από την άλλη προβληματίζει για ακόμη μια φορά με τις επιλογές του ο Χάου και σίγουρα αυτό μόνο δυσαρέσκεια φέρνει στον κόσμο της ομάδας. Μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν έκαστες και με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.
Κυριακούλα ζάχαρη, Κυριακούλα μέλι, ωραία παιχνίδια στα ματς των 16:00 με την Πάλας να παίρνει σημαντική νίκη κόντρα στους Λύκους σε ένα ματς που είχε 5 γκολ και θέαμα. Η Λίβερπουλ φαίνεται να ξαναβρίσκει τον καλό της εαυτό, υπερίσχυσε πλήρως της Άστον Βίλα που δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να παίζει το επιθετικό της ποδόσφαιρο κόντρα στον οποιοδήποτε και πήρε εύκολη σχετικά νίκη με το καθαρό 3:0, δηλαδή έπρεπε να τραυματιστούν Κονατέ, Φαν Νταικ για να κρατήσουν το πρώτο τους κλιν σιτ, ήμαρτον.

Την αγωνιστική έκλεισε το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ. Ένα όμορφο παιχνίδι να παρακολουθήσεις ήταν, αν δεν είσαι οπαδός της Γιουναιτεντ φυσικά. Πολύ κακή αμυντικά οι Κόκκινοι Διάβολοι, με τον τεν Χαγκ να βλέπει και άλλο στόπερ να τραυματίζεται. Να σημειωθεί ότι τελείωσε το παιχνίδι με δίδυμο Εβανς και Μαγκουάιρ. Εντάξει, δεν γίνεται να ρίχνεις τόσα εκατομμύρια και να συμβαίνει αυτό, κάτι πάει λάθος. Στιγμιότυπο για εμένα, το offside trap του Gabriel που ίσως κερδίζει το ματς.

Tο Top 10 της fantasy λίγκας των PremierLeagueFans
Αν δεν έχεις μπει ακόμα, ο κωδικός είναι aw2m79

Συνεχίζει να είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, με τον τελευταίο να απέχει μόνο 9 πόντους από τον πρώτο. Μια αγωνιστική αρκεί για να αλλάξουν οι ισορροπίες.

9/10 είχαν αρχηγό τον Χάλαντ. Ένας μόνο τολμηρός, ο GIORGOS VASILIOU, δεν τον έχει καν στην ομάδα του, όμως είχε αρχηγό τον Σον και του επέστρεψε τους ίδιους πόντους. Άλλοι δυο είχαν τον Σον στην ομάδα τους, ο George Patetsa και panikos kourides.
O ANDREAS STASINIS ήταν ο μόνος από τους 10 που είδε αμυντικό ή τερματοφύλακα να του δίνει πόντους clean sheet αυτή την αγωνιστική, αφού ενεργοποίησε την Wildcard και μάλλον καταλάθως έφερε τον Trent Alexander Arnold στην ομάδα του, απολαμβάνοντας έτσι 12 ολόκληρους πόντους.
Wildcard ενεργοποίησε και ο George Patetsa, πετυχημένη θα έλεγε κανείς αφού μάζεψε 93 πόντους συνολικά. Έφερε τον Bowen όπως και ο ANDREAS αλλά και ο christos chrysanthou και εδώ θα πω ότι μάλλον έχω μεγάλη επιρροή αφού τον είχα προτείνει την προηγούμενη εβδομάδα ως ένα τίμιο one week punt.

Δύο παίχτες από την 10άδα είχαν στον πάγκο τον Archer, όπου επέστρεψε 12 πόντους στο ντεμπούτο του και αποτελεί την καλύτερη επιλογή επιθετικού στα 4.5m.
Αρνητικούς πόντους από τον Matty Cash πήρε ο Marios Ioannou, που όμως δεν τον στέρησαν την θέα από την κορυφή.
5/10 έχουν ακόμα τον Σαλάχ στην ομάδα τους. Μάλλον είχαν οικονομίες στην άκρη από πέρσι και έχουν καταφέρει και απλώσει άριστα το budget τους. Θα μείνει ή θα φύγει όμως ο Αιγύπτιος.
Μεγάλη η ποικιλία στους τερματοφύλακες και ας κανένας δεν κράτησε clean sheet, πέρα από τον turner που βρίσκεται στον πάγκο πολλών. Ederson, Leno, Pickford, Sanchez, Flekken, Areola. Ποιος θα πρωταγωνιστήσει τις επόμενες αγωνιστικές.

Η τρέχουσα κατάσταση όλων των FPL Manager τώρα αφού δεν θα έχουμε δράση αυτό το σαββατοκύριακο λόγω εθνικών ομάδων. Κάθε διακοπή και δύσκολη, αλλά θα περάσει που θα πάει. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη εβδομάδα για να σας ξανά βάλουμε στο κλίμα και να μπούμε δυναμικά πάλι στο παιχνίδι.

Καλή ψυχική ξεκούραση σε όλους!

Επιμέλεια: Αναστάσης Ηλιάδης


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.