Ενθουσιασμένος ο Χάου από το 8-0 της Νιουκάστλ με οκτώ διαφορετικούς σκόρερ! (vid)

Οι Καρακάξες έγραψαν ιστορία στο χθεσινό ματς κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο προπονητής τους δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Η Νιουκάστλ διέλυσε τις Λεπίδες με 0-8 στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας έτσι τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της. Μάλιστα, το κατάφερε έχοντας οκτώ διαφορετικούς ποδοσφαιριστές ως σκόρερ, κάτι που κάνει το επίτευγμα ακόμη πιο εντυπωσιακό, αφού δεν το έχει πετύχει ποτέ καμία άλλη αγγλική ομάδα!

Ο Έντι Χάου τόνισε μετά το ματς:

«Ήταν εκπληκτικό. Πάντα ψάχνουμε τρόπους για να βελτιωνόμαστε και είμαι ενθουσιασμένος με τους παίκτες μου και τη συμπεριφορά τους. Ξεκινήσαμε καλά, βάλαμε γκολ νωρίς και συνεχίσαμε παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο μετά από αυτό. Αυτό σου δείχνει πως οι παίκτες είναι πραγματικά αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν. Είναι πεινασμένοι για γκολ και για επιτυχίες.

Πιστεύω ότι έχουμε μια ομάδα πολύ αφοσιωμένη στους στόχους της, οι παίκτες έχουν καλό χαρακτήρα και αυτό φαίνεται. Είναι μια μακρά σεζόν για εμάς, οπότε έχουμε και θα έχουμε πολλές προκλήσεις φέτος, αλλά σίγουρα αυτή την περίοδο είμαστε σε φόρμα».

Η Νιουκάστλ έχει φέτος 9 βαθμούς σε 6 αγώνες και βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι καλύτερες φάσεις του 0-8, εδώ:


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.