Fantasy Λίγκα των Premierleaguefans, 7η αγωνιστική: Η βαθμολογία

Όσα έγιναν στην έβδομη στροφή του φετινού πρωταθλήματος, μέσα από... φανταστική ματιά.

Έχουμε πλέον μπει στο χειμερινό πρόγραμμα, καλωσορίσαμε τον Οκτώβριο, και αφήσαμε πίσω ακόμα ένα καλοκαίρι. Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά. Αρχικά, μπορείτε όλοι να κάνετε εικόνα, τα μεσημέρια του Σαββάτου, μπροστά από την τηλεόραση, κουβερτούλα, ζεστό ρόφημα της επιλογής σας και χουχούλιασμα. Δεν θέλω να προτρέξω και να αναφέρω το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στέκεται στην γωνία, ούτε να αναφέρω την πολύ αναμενόμενη Boxing Day, καθώς έχουμε μπροστά μας 3 όλοκληρους μήνες. Το βασικό όμως είναι ότι μπαίνοντας σε χειμερινούς ρυθμούς, αυτομάτως, αυτό σημαίνει περισσότερη αγωνιστική δράση. Πλέον έχει μπει για τα καλά στην εξίσωση το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και τα εγχώρια κύπελλα. Ναι θα μου πείτε, και που το αρνητικό; Τραυματισμοί θα σας πω εγώ (Chilwell, Eze, κ.ά.) όπως και οι υπόλοιποι φανταστικοί της κοινότητας. Προβλήματα από εδώ και από εκεί. Σημαίες κίτρινες και κόκκινες. Σπαζοκεφαλιές για το πως θα βγάλουμε ενδεκάδα και το πως θα προβάλλουμε αντίσταση για να μην πατήσουμε το πολυπόθητο κουμπί της Wildcard. Τις απορίες αυτές, τις αφήνω για να σας τις λύσει ο Κουφαλίτσας, μέσα στις υπόλοιπες μέρες.

Μετά από αυτή την - χωρίς λόγο - μακροσκελή εισαγωγή, τη - καθόλου - νοσταλγική αναφορά μου στα Χριστούγεννα και ενώ γράφω αυτό το άρθρο πήγα στην κουζίνα μπας και έγινε κανένα πρόωρο θαύμα και έχουμε μελομακάρονα... ας μπούμε στο ψητό και στην ανασκόπηση της έβδομης αγωνιστικής που πέρασε και... άφησε πίσω της συντρίμμια.

Aston VillaBrighton

Εφιαλτικό το μεσημεριανό Σαββάτου για τους γλάρους, με τους Villans να τους διασύρουν με το βαρύ 6:1. Συμμετοχή στα 5 από τα 6 γκολ ο Ollie Watkins, 23 πόντους από τον ουρανό για τους owners, 25 περισσότερους από τον Pervis Estupinan, που τελείωσε με 2 υπό του μηδενός, βάζοντας την μπάλα στα λάθος δίχτυα και πηγαίνοντας για μπάνιο από το ημίχρονο.

BournemouthArsenal  

Εύκολο το έργο για τους κανονιέρηδες, ο Saka είχε κέφια και μοίρασε και τα δύο πέναλτι που κέρδισε σε Odegaard και Havertz, πετυχαίνοντας όμως το πρώτο γκολ. Τυχεροί οι συμπαίκτες του, που έχουν τέτοιο καλό παιδί στην ομάδα τους, να τον χαίρονται. 0-4 τελικό σκορ.

EvertonLuton

Και εκεί που η Everton έδειξε επιτέλους πρόσωπο ποδοσφαιρικής ομάδας πήγε και τα γκρέμισε όλα. Πρώτο τρίποντο για την νεοφώτιστη Luton. Πλήρωσε ο Morris τους μερακλήδες που αγοράζουν παίχτες με διπλή αγωνιστική. 1-2 έγραψε ο πίνακας του σκορ.

UnitedCrystal Palace

Συνεχίζει να προβληματίζει η United, τεράστιο τρίποντο για την αρμάδα του Hodgson. Μοναδικό γκολ του αγώνα ο Δανός, Joachim-Christian Andersen, ο οποίος είναι και το προσωπικό πουλέν μου.

NewcastleBurnley

Ήσυχο απόγευμα για την Newcastle , που μετά τα 8 που έριξε την προηγούμενη αγωνιστική μάλλον τους τελείωσαν οι μπάλες και έβαλαν μόνο 2 στην Burnley που δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση. Συνεχίζει να πληρώνει ο Trippier.

West HamSheffield United

Καθαρή νίκη με 2-0 για τα σφυριά. Είχε λογική το pick του Bowen, που σκόραρε φυσικά, δεν έφερε πόντους ο βετεράνος Ward-Prowse, αλλά εγώ τον γλυκοκοιτάζω για την συνέχεια.

WolvesManchester City

Γκέλα για την City μέσα στο Μολινό. Τεράστια νίκη για τους λύκους, με 2-1. Σε τρομερή φόρμα ο Neto. Φαίνεται ότι ο Alvarez είναι συμπαίκτης με τον Messi, εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Ανύπαρκτος σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Νορβηγός.

 

TottenhamLiverpool

Παιχνίδι επίκεντρο της αγωνιστικής, για αρνητικούς όμως λόγους. Ίσως η χειρότερη διαιτησία πολλών χρόνων τώρα. Μπορούμε να κάνουμε λόγω για σφαγή των κόκκινων. 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις, με άπιαστο σουτ στην κίνηση από τον Matip. Τελείωμα που θα ζήλευε κάθε επιθετικός.

ForestBrentford

Ένα ματς μόνο την Κυριακή, πολύ κακός προγραμματισμούς από τους Άγγλους. Κρατάω μόνο το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Wissa, ως Mbeumo owner που είμαι.

FulhamChelsea

Το μόνο FPLΙκό ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι ήταν ότι οι αντικαταστάτες των Chilwell, Jackson, Sterling, δηλαδή των πιο popular picks από τους Μπλε τις προηγούμενες αγωνιστικές , έφεραν επιστροφές πόντων, στην πρώτη καλή φετινή εμφάνιση της ομάδας του Pochettino, που κέρδισε δίκαια με 2-0.

LutonBurnley

Με το ντέρμπι υποβιβασμού έκλεισε η αγωνιστική, παιχνίδι που δεν είδαν ούτε οι Kabore, Morris owners. Πρώτη νίκη της χρονιάς για την ομάδα του Kompany.

Πριν σας παρουσιάσω τους 10 πρώτους της λίγκας των Premier League Fans , σιγουρευτείτε για ακόμα μια φορά ότι είστε μέσα, κωδικός aw2m79 .

Υπάρχει άραγε κάποιος που διαβάζει μέχρι τέλους, ή είναι μόνο οι 10 πρώτοι που περιμένουν να ακούσουν καλό λόγο και να πάρουν ψυχολογία.

Αν ναι, θέλω να μου γράψετε στα σχόλια αν θέλετε να συνεχίσω τα στατιστικά κάθε αγωνιστική.

Μέχρι τότε να δώσω ένα μεγάλο shout-out στους 10 πρωτοπόρους. Είναι επίτευγμα για εσάς σε αυτή την πολύ δύσκολη FPLική χρονιά να είστε τόσο ψηλά, οπότε ευχαριστηθείτε το, όσο είναι νωρίς.

Τεράστιος ο ανταγωνισμός, 30 πόντοι χωρίζουν μόνο και κάθε αγωνιστική θα βλέπουμε καινούριο όνομα στην κορυφή. Ήδη αρχίζει το παιχνίδι των chips, που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Παίξτε τα μελετημένα και με την δική σας ευθύνη.

Εγώ εδώ, περιμένω πότε θα καταφέρω να εμφανιστώ στην 10άδα, το ίδιο πιστεύω και οι υπόλοιποι της συντακτικής ομάδας, αλλά χλωμό το βλέπω.

Όσοι φτάσατε μέχρι εδώ και δεν σταματήσατε στην εισαγωγή που έκανα λόγω για μελομακάρονα, να σας ευχαριστήσω, να ευχηθώ καλό υπόλοιπο ημέρας και θα είμαστε πάλι μαζί, την επόμενη εβδομάδα.

Επιμέλεια: Αναστάσης Ηλιάδης


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.