Παρακολουθούν τον Παυλίδη Γουέστ Χαμ και Πρέμιερ Λιγκ!

Αρκετές αγγλικές ομάδες έχουν στη λίστα τους τον Έλληνα στράικερ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης εντυπωσιάζει φέτος με τη φανέλα της Άλκμααρ. Είναι πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στην Ερεντιβίζιε όσο και στα ευρωπαϊκά ματς της ΑΖ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Γουέστ Χαμ -η οποία το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Ντίνο Μαυροπάνο- είναι μια από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που παρακολουθούν τον Παυλίδη. Οι σκάουτερ των Σφυριών τον είδαν να κάνει χάτ-τρικ κόντρα στη Χέρενφεν την περασμένη Παρασκευή και σκέφτονται την πιθανότητα να προτείνουν την απόκτησή του.

Η Γουέστ Χαμ βασίζεται στους Μικάιλ Αντόνιο και Ντάνι Ίνγκς για την επίθεσή της και σχεδιάζει να αυξήσει τις επιλογές του Ντέιβιντ Μόγιες στη συγκεκριμένη θέση. Άλλοι στόχοι των Λονδρέζων πέρα από τον Έλληνα σέντερ φορ είναι ο Σερχού Γκιρασί της Στουτγκάρδης, ο Καρίμ Κονατέ της Σάλτσμπουργκ, ο Ουγκό Εκιτικέ (ανήκει στην Παρί) και ο Άνταμ Χλόζεκ της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι στη λίστα - μεταξύ άλλων και - της Μπρέντφορντ, η οποία επίσης αναμένεται να προχωρήσει σε μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση, είτε τον Ιανουάριο είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.