Fantasy Λίγκα των Premierleaguefans, 9η αγωνιστική: Η βαθμολογία

Όσα έγιναν στην ένατη στροφή του φετινού πρωταθλήματος, μέσα από... φανταστική ματιά.

Έπειτα από δυο εβδομάδες διακοπής εγχώριων πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων, επιστρέψαμε στην καψούρα που μας γεμίζει ψυχικά και δίνει ξανά σημασία στα σαββατοκύριακα μας. Η Premier League λοιπόν είναι πάλι εδώ, όπως και εγώ, για να αναλύσουμε μαζί, τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος, που μέχρι στιγμής κρίνεται πλήρως ανταγωνιστικό.

Πριν πάμε όμως στα αποτελέσματα, ας μιλήσουμε για την ύστατη καψούρα ή μάλλον «αρρώστια», που λέγεται fantasy. Στην τρίτη επίσημη μου χρονιά στον φανταστικό χώρο, νιώθω πλέον μέρος αυτού και έχω μπει για τα καλά στα έγκατα αυτής της διασκεδαστικής αλλά κάποιες φορές ψυχοφθόρας διαδικασίας. Ολοκληρώθηκε λοιπόν με επιτυχία η δεύτερη αγωνιστική χωρίς να έχω τον Haaland στην ομάδα μου, αφού τον έδιωξα στην Wildcard της GW8. Νιώθω καθαρός, υγιής και επιτέλους ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Δεν σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο, απλά το παιχνίδι κάποτε, χρειάζεται και τα ρίσκα του. Θα μου πείτε αν δεν πετύχαινα 2/2 την αρχηγία με τον Salah, τώρα μπορεί να μην βρισκόμουν εδώ και να σας έγραφα. Εγώ εξάλλου είχα προειδοποιήσει την υπόλοιπη ομάδα των PremierLeagueFans ότι το ύφος μου σε αυτό το άρθρο θα εξαρτηθεί από την έκβαση των αποτελεσμάτων του Σαββάτου. Όλα καλά λοιπόν, είμαι ακόμα μαζί σας, αλλά επειδή δεν ξέρω για πόσο ακόμα, ας προτρέξουμε στην βαθμολογία και την καθιερωμένη ανάλυση των παιχνιδιών.

Η τρέχουσα βαθμολογία, εδώ.

Στην κορυφή βρίσκεται η Tottenham, η οποία συνεχίζει το πολύ καλό σερί νικών που έχει χτίσει. Δυο μόλις βαθμούς πίσω βρίσκονται οι City και Arsenal. Στους 20 βαθμούς η Liverpool, καθώς την 6αδα συμπληρώνουν Aston Villa και Newcastle. Πολύ κοντά βαθμολογικά και η Brighton με την United, αλλά και η West Ham που μας εκπλήσσει ευχάριστα. Πρώτες ..από το τέλος, Sheffield, Bournemouth, Burnley και Luton, που αποτελούν σάκο του μποξ για τις ομάδες στο πρώτο μισό.

Liverpool – Everton

Μεγάλο ρόλο έπαιξε η αποβολή του Young πριν το ημίχρονο και η Everton δεν μπόρεσε να σταματήσει την Liverpool και τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Mo Salah. Άλλη μια νίκη για τους Κόκκινους στο derby του Merseyside κόντρα στα Ζαχαρωτά.

Bournemouth – Wolves

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παραμένει η Bournemouth που πάει για αλλαγή προπονητή. Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Pedro Neto, αρκετά δραστήριος ο Hwang που κέρδισε και την αποβολή του Cook.

Brentford – Burnley

Καιρός ήταν να πάρει ένα τρίποντο η Brentford που την έχουν στερήσει μέχρι στιγμής η τραυματισμοί του Henry και του Schade. Σε πολύ καλή μέρα ο Mbeumo με γκολ και assist. Εύκολο απόγευμα για τις μέλισσες. Τρίτο παιχνίδι που είχε κόκκινη κάρτα.

Manchester City – Brighton

Επιστροφή στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές για την City, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με Haaland και Alvarez, μείωσε με τον Fati αλλά δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα η Brighton. Τραυματίστηκε σοβαρά ο March. Ακόμα μια αποβολή, αυτή του Akanji για την City.

Newcastle – Crystal Palace

Νίκη με μεγάλες διαστάσεις για την Newcastle κόντρα στην Palace, που φαίνεται να δυσκολεύεται με την απουσία του Eze. Εξαιρετική τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά η Newcastle. Κυριαρχική εμφάνιση. Άλλο ένα haul για τον συνήθη ύποπτο Trippier.

Forest – Luton

Την νίκη μέσα από τα χέρια της έχασε η Forest με την Luton να καταφέρνει να ισοφαρίσει τα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης, αν και βρέθηκε δυο τέρματα πίσω στο σκορ. Ο Chris Wood, παλιά καραβάνα και γνωστός στα FPLικά λημέρια, ο άνθρωπος της αναμέτρησης, με δύο γκολ.

Chelsea – Arsenal

Ισόπαλο το λονδρέζικο ντέρμπι, που χάρισε όμως πλήρες θέαμα. Βρήκε ψυχικά αποθέματα και έφερε στα ίσα το ματς με Rice και Trossard η Arsenal, αφού είχαν βάλει μπροστά την Chelsea στο σκορ, Mudryk και Palmer με πέναλτι, τα οποία ακόμα να μάθουμε ποιος τα χτυπάει. Τους αφήνουμε να μαλώνουν.

Sheffield Utd – Manchester United

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κακό φεγγάρι η United, βρήκε τρόπο να κερδίσει όμως με McTominay και Dalot, την ουραγό Sheffield. Κάτι πρέπει να αλλάξει, δραστικά και γρήγορα. Φταίει όντως ο Ten Hag;

Aston Villa – West Ham

Το βιολί της συνεχίζει η Villa, είναι καταιγιστική εντός έδρας (ακολουθεί η Luton, FPL Managers) και έριξε 4άρα στα σφυριά. Ο Mr. Consistent Watkins ήταν πάλι παρών. Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση η Ham.

Tottenham – Fulham

Κυνική και αποτελεσματική η Tottenham που πέτυχε νίκη για να κρατηθεί στην κορυφή. Δυο αμυντικά λάθη εκμεταλλεύτηκαν οι Son και Maddison για να στείλουν σε πελάγη ευτυχίας αυτούς με triple up (με τον Porro, όχι τον Udogie).

 

Πριν κλείσουμε να σας θυμίσω ότι τρέχει η λίγκα των PremierLeagueFans, αν δεν έχετε μπει, κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Κωδικός : aw2m79.

Παρουσιάζουμε κάτω το TOP 10 αυτής της εβδομάδας.

 

Να υπενθυμίσω ότι το deadline αυτή την εβδομάδα είναι την Παρασκευή στις 20:30 (Ώρα Ελλάδος) , μην ξεχαστείτε.

Επίσης μην προβείτε σε early transfers, έχουμε Ευρώπη.

Καλό υπόλοιπο εβδομάδας και θα τα πούμε την επόμενη.

Επιμέλεια : Αναστάσης Ηλιάδης


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.