Από τη Γουλβς στον ΠΑΟΚ ο Γιόνι Κάστρο Ότο

Ο Ισπανός φουλ μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιόνι Κάστρο Ότο από τη Γουλβς στον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος αμυντικός είχε τεθεί εκτός ομάδας από τη διοίκηση του αγγλικού κλαμπ και πλέον θα αποχωρήσει οριστικά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Γιόνι προσπάθησε να χτυπήσει με αγκωνιά έναν παίκτη της Κ-21 της ομάδας, έφτυσε μέλος του προπονητικού σταφ που πήγε να τον συγκρατήσει και στη συνέχεια έσπασε μια τηλεόραση στα αποδυτήρια, καθώς επίσης και ντουλαπάκια συμπαικτών του.

Μετά από όλα αυτά, δεν είχε μέλλον στην ομάδα του Γκάρι Ονίλ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιούσε ελάχιστα τον έμπειρο μπακ.

Ο Γιόνι ήταν βασικό γρανάζι στη μηχανή του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στα πρώτα του χρόνια στην Αγγλία, ερχόμενος από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, με την απόδοσή του έπεισε το κλαμπ να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή - ύψους 18 εκατομμυρίων λιρών - μετά από πολύ καλή χρονιά ως δανεικός. Στη συνέχεια όμως είχε δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, τους οποίους ακολούθησαν πειθαρχικά παραπτώματα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ομάδας.

Αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τον ΠΑΟΚ, ως ελεύθερη μεταγραφή για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.