Fantasy GW24 Review: Fish and Chips... strategy!

Τι είδαμε στην προηγούμενη αγωνιστική.

Τρίτη και 13 τις προάλλες, Αγίου Βαλεντίνου χτες. Ούτε προκατειλημμένοι είμαστε, ούτε ερωτευμένοι.

Αυτό που μας καίει περισσότερο αυτή την στιγμή είναι με πόσους παίχτες θα κατέβουμε την διπλή αγωνιστική της 25ης και πως θα καταφέρουμε να συμπληρώσουμε ενδεκάδα την κενή της 26ης.

Triple Captain Haaland την 25, ή μήπως Solanke στην διπλή της 28ης ;
Free Hit στην κενή της 29ης ή κρατάμε για τις επερχόμενες μεγάλες διπλές της 34ης και 37ης ;

Είναι η στιγμή του χρόνου που κάθε FPL Manager περιμένει από την αρχή της σεζόν. Να βγάλει τα τεφτέρια του, να κάνει το future planning του, να χρησιμοποιήσει τα πολυπόθητα chips του.
Όσα έχουμε χτίσει μέχρι τώρα μπορούν να γκρεμιστούν.
Ενώ, όσα δεν χτίσαμε, τώρα είναι η ευκαιρία.

Ολοκληρώθηκε αισίως η 24η αγωνιστική χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Κυρίως επικράτηση των φαβορί και όπως σχεδόν πάντα, το Σαββατοκυριακάτικο γκολ και θέαμα.
Σέντρα της αγωνιστικής είχαμε στο Etihad Stadium. Περιμέναμε την City να δυσκολευτεί κόντρα στην Everton του Dyche, που έχει κάνει αρκετές ζημίες σε ομάδες του Βig 6. Το φίδι από την τρύπα κλήθηκε να βγάλει ο Νορβηγός, που με τα δύο τέρματα που πέτυχε, χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.



Είχε ζουμί στα ματς των 17:00. Η Brentford πέρασε νικηφόρα από το Molineaux και πλησιάζει την Wolves στην βαθμολογία. Βρήκε πάλι δίχτυα ο Toney.
Η Liverpool δεν έπεισε για ακόμα ένα παιχνίδι αλλά κέρδισε εύκολα την αδύναμη Burnley. Για προληπτικούς λόγους βγήκε αλλαγή ο Trent στο ημίχρονο, μένει να δούμε αν και για πόσο θα τον χάσουν οι Reds. Κάπου εδώ να πω, ότι δεν είναι καθόλου υγιεινό να έχεις τον Darwin, αλλά είναι εθιστικό.

Στην έκπληξη της αγωνιστικής, βάση της εικόνας της Luton στα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν το διπλό της Sheffield στην έδρα της προ αναφέρουσας. Τρίποντο ανάσας. Μικρής φυσικά, γιατί το έργο της παραμονής τους φαντάζει αδύνατο.
Ο Son επέστρεψε από το Asian Cup , χωρίς το τρόπαιο, αλλά με assist στον Johnson έδωσε την μεγάλη νίκη στην Tottenham κόντρα στην Brighton, στην εκπνοή του ματς.
Μια ζεστό μια κρύο η Fulham φέτος, όποτε θέλει νικάει , όποτε θέλει χάνει. Σε κακό φεγγάρι έχει περάσει η Bournemouth. 3-1 τελικό σκορ για τους λονδρέζους.
Ντέρμπι το έκανε η Newcastle , το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά πήρε την νίκη κόντρα στην μαχητική Forest. 2 γκολ για τον Bruno Guimaraes.
Δυο παιχνίδια την Κυριακή.
Εξάρα σαν σε προπόνηση για την Arsenal μέσα στην έδρα της West Ham, η οποία περνάει μια πολύ δύσκολη φάση. Και ποιος δεν είχε επιθετική συμμετοχή σε αυτό το παιχνίδι. Τουλάχιστον όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η United δείχνει ότι έχει παλμό και πήρε αποτέλεσμα στο Villa Park. Σε φόρμα ο Hojlund, που σκοράρει σε ακόμα ένα παιχνίδι.



Δευτέρα έκλεισε η αγωνιστική με αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα σε Palace και Chelsea. Ούτε και τώρα κατάφεραν να πάρουν κάτι οι ποδοσφαιριστές του Hodgson. Εμφανής η απουσία Eze και Olise. Δεν πείθει από την άλλη η Chelsea αλλά και αυτή κερδίζει. Καθάρισε το ματς με 2 assist Palmer και δυο γκολ Galagher στα τελευταία λεπτά.
Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο στις 14:30 (Ώρα Ελλάδος).
Περιμένουμε τον Κουφαλίτσα να μας κατατοπίσει και να μας βάλει για τα καλά στο πνεύμα της πρώτης διπλής για φέτος.

Σε αυτό το σημείο καλούμε να κάνω ένα shout-out στους πρώτους 3 της λίγκας μας, η οποία έχει κλείσει και επισήμως. Όσοι πρόλαβαν.



Κορυφή στο +14 ο Δημήτρης Τσακνάκης με την Fatherland FC. Με όλα τα chip διαθέσιμα και την τύχη στο μέρος του. Ακόμα είναι χωρίς Haaland αλλά οι σωστές εναλλαγές στην αρχηγεία , φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα.
Δεύτερη θέση και στο +10 από τον τρίτο, ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος με την Yafka FC. Πάρα πολύ μεγάλο σκορ αυτή την αγωνιστική, τους είχε όλους. Έκανε την πρώτη Wildcard, αργά, την GW20 αλλά αυτό είναι και το συστατικό της μέχρι τώρα επιτυχίας του.
Τρίτη θέση για τον Δημήτρη με το εξαιρετικό λογοπαίγνιο για όνομα ομάδας που έχει να κάνει με το αριστερό back των γλάρων από το Εκουαδόρ. Στο δίνω Δημήτρη. Και αυτός πάρα πολύ καλή αγωνιστική και με όλα τα chip διαθέσιμα για την συνέχεια.
Σε απόσταση αναπνοής και οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν την 10αδα. Ένα μπράβο σε όλους και εύχομαι ανάλογη συνέχεια.


Επιμέλεια: Αναστάσης Ηλιάδης

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.