Κίνδυνος τιμωρίας για Σανιά!

Στον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Μπακαρί Σανιά, δόθηκε διορία από την Ομοσπονδία ως την Παρασκευή στις 18:00 να απολογηθεί για τα σχόλια του στα social media, που αφορούσαν το διαιτητή Λι Μέισον.

Συγκεκριμένα ο 33χρονος μπακ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφία, μετά τη νίκη επί της Μπέρνλι, με την υποσημείωση «10 εναντίον 12..αλλά και πάλι παλεύουμε και κερδίζουμε σαν ομάδα». Στη συνέχεια το διόρθωσε με την παρακάτω εικόνα να δείχνει την ανάρτηση παραλλαγμένη.

Η φράση «10 εναντίον 12» ξεκάθαρα ήταν «καρφί» για τις διαιτητικές αποφάσεις του Λι Μέισον στον αγώνα, τόσο για την αποβολή του Φερναντίνιο, όσο και για το γκολ της Μπέρνλι, φάση στην οποία ο Σανιά διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Η Αγγλική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε στο επιτελείο του "Sky Sports" πως 'ζητούν την εξέταση' του Γάλλου διεθνή.

Απ'τη στιγμή που η Ομοσπονδία λάβει και εξετάσει την απάντηση του Σανιά, τότε θα αποφασίσει εάν θα λάβει πειθαρχικά μέτρα.

Υπενθυμίζουμε πως ο κανόνας της Ομοσπονδίας Ε3 αναφέρει πως 'σχόλια για τους διαιτητές του αγώνα που προκαλούν προκατάληψη ή επίθεση σε αυτούς'  μπορούν να λογιστούν ως παράβαση των κανονισμών.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.