Σαουθάμπτον: Έκλεισε Γκαμπιαντίνι – Κοντά και στον Μουέζ Χασέν της Νις

O Ιταλός επιθετικός της Νάπολι αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί αύριο, ενώ ο Κλοντ Πιέλ αποκάλυψε και διαπραγματεύσεις για το Γάλλο τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με το “Sky Sports”, η Σαουθάμπτον συμφώνησε με τη Νάπολι για την απόκτηση του 25χρονου Μανόλο Γκαμπιαντίνι έναντι 14,5 εκατ. λιρών, όπου με τα μπόνους θα φτάσει μέχρι και τα 17 εκατομμύρια.

Το κόστος αναμένεται να ξεπεράσει τα 16 εκατ. λίρες που ξόδεψε, κάνοντας ρεκόρ, η Σαουθάμπτον το περασμένο καλοκαίρι για το Σοφιάν Μπουφάλ.

Από την πλευρά του, ο Κλοντ Πιέλ γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον 21χρονο Γάλλο τερματοφύλακα Μουέζ Χασέν. Ο προπονητής των «Αγίων» τόνισε πως δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία μέχρι τώρα, όμως η Σαουθάμπτον προσπαθεί να προσθέσει το νεαρό γκολκίπερ στο ρόστερ της, σαν κάλυψη στον Φρέιζερ Φόρστερ, μιας και ο Άλεξ Μακάρθι έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Πιέλ γνωρίζει καλά το Μουέζ Χασέν από τη θητεία του στη Νις και δήλωσε σήμερα: «Δεν έχει υπογράψει αυτή τη στιγμή αλλά αυτός ο παίκτης μπορεί να ενταχθεί στην ομάδα μας. Υπάρχει μια πιθανότητα γιατί ο Μακάρθι έκανε εγχείριση και δεν θα είναι διαθέσιμος ως δεύτερος τερματοφύλακας για δύο μήνες».

«Είναι σημαντικό να βρούμε μία λύση μέχρι το τέλος της σεζόν ίσως», συμπλήρωσε.

*Ο Μουέζ Χασέν με τη φανέλα της Νις.

Η Σαουθάμπτον φιλοξενείται από τη Σουόνσι αύριο στις 21:45 για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.