«Μπάσιμο» της Τσέλσι για Ντεμπελέ της Σέλτικ και Κολάσινατς της Σάλκε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να αποκτήσουν τον επιθετικό των Σκωτσέζων και τον αριστερό οπισθοφύλακα των «Βασιλικών Μπλε».

Όπως αναφέρει το “Sky Sports”, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον 20χρονο Γάλλο της Σέλτικ, που κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια λίρες.

Ο τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι, Μάικλ Εμενάλο, είναι μεγάλος θαυμαστής του Ντεμπελέ από την εποχή που αγωνιζόταν στη Φούλαμ. Η Τσέλσι παρακολουθεί την πρόοδό του τα τελευταία δύο χρόνια, όταν και ο Ντεμπελέ επέλεξε να φύγει ως ελεύθερος για τη Σέλτικ. Δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για προσφορά της Τσέλσι στα 34,3 εκατομμύρια λίρες.

Οι πρωταθλητές Σκωτίας κατέληξαν να πληρώσουν μόλις 500 χιλιάδες λίρες ως αποζημίωση για της υπηρεσίες του στην ακαδημία της Φούλαμ στην ηλικία των 16. Ο Μουσά Ντεμπελέ είναι εντυπωσιακός φέτος, σκοράροντας 20 τέρματα σε 38 εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων και δύο γκολ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Σέλτικ, όπου προσπαθούν να αποτρέψουν την Τσέλσι από το αποκτήσει τον τερματοφύλακά τους, Κρεγκ Γκόρντον, είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν το πολύτιμο περιουσιακό τους στοιχείο.

 

Στο σύλλογο του Λονδίνου παρουσιάζονται επίσης «ζεστοί» για το Σεάντ Κολάσινατς της Σάλκε.

Το συμβόλαιο του 23χρονου Βόσνιου διεθνή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος ήταν σε συζητήσεις με την ιταλική Γιουβέντους, με σκοπό να ενταχθεί στο σύλλογο του Τορίνο ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Όμως η Τσέλσι κινήθηκε για να τον αποκτήσει από τώρα, όπως αναφέρουν “Sky Sports” και “London Evening Standard”, αφού όπως όλα δείχνουν θα χάσει από το ρόστερ της τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, που οδεύει προς τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Αντόνιο Κόντε εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Κολάσινατς, καθώς θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει σε παραπάνω από μία θέσεις. Στη Σάλκε θέλουν να κρατήσουν το Βόσνιο μέχρι και το τέλος της περιόδου, όμως στην Τσέλσι είναι αισιόδοξοι πως θα τους αλλάξουν γνώμη.

 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.