Μπονί: «Απορώ γιατί ήρθα στη Στόουκ»!

Ο Ιβοριανός δέχθηκε άλλο ένα χτύπημα από το Μαρκ Χιούζ, στον οποίο χρεώνει τη μη χρησιμοποίησή του ως προσπάθεια να τον «τσαντίσει».

Ο επιθετικός της Στόουκ, που βρίσκεται για μεγάλο διάστημα «στο ψυγείο» αφού δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέσα στο 2017, παραδέχεται πως οι σχέσεις του με τον προπονητή του είναι τεταμένες και ακόμη δεν έχει κατανοήσει τους λόγους που βρίσκεται εκτός ομάδας.

Φέτος μετρά μόλις 11 συμμετοχές με την ομάδα (2 γκολ), δεν έχει πάρει χρόνο από τις 27 Δεκέμβρη και βρέθηκε εκτός αποστολής από τα τελευταία 4 παιχνίδια των «Potters».

Αν και έδειξε πρόθυμος να συνεχίζει να αγωνίζεται στο σύλλογο, απορρίπτοντας πρόταση από ομάδα της Κίνας, σε ερώτηση για τη σχέση του με το Χιούζ, απάντησε: «Δεν είναι καλή, αυτή τη στιγμή, αφού είναι μία τρελή κατάσταση. Την τελευταία φορά λέει ότι χρειάζεται να κάνω υπομονή, αλλά υπομονή για ποιο πράγμα; Δεν ξέρω. Χωρίς λόγο δεν αγωνίζομαι και από τότε που μίλησα για την πρόταση από την Κίνα, δεν παίζω - είναι πραγματικά παράξενο. Θέλω να ξέρω γιατί δεν αγωνίζομαι. Είναι τρελό όταν οι άνθρωποι σου λένε ότι είσαι καλός και όλα είναι καλά, αλλά δεν αγωνίζεσαι. Θα έλεγα ότι είναι σαν να προσπαθεί να με τσαντίσει».



Ο 28χρονος φορ δηλώνει πως απορεί με την πρόθεση της Στόουκ να τον αποκτήσει εξ'αρχής και ρωτήθηκε για το αν τώρα εύχεται να είχε πάει κάπου αλλού και αποκρίθηκε: «Ναι, φυσικά. Μερικές φορές απορώ γιατί ήρθα εδώ. Θέλω να δω πώς θα τελειώσει η σεζόν. Έχω συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι, δύο ακόμη χρόνια, επομένως θα επιστρέψω και θα δω».

Και, τέλος, επέμεινε ότι δε μετάνιωσε που άφησε τη Σουόνσι - όπου ήταν βασικός και σκόραρε ακατάπαυστα - για τους «Πολίτες», παρά το γεγονός ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν θετικά μετά και τη μετακίνησή του στο «Έτιχαντ» τον Ιανουάριο του 2015.
«Καθόλου (ενν. δεν μετανιώνω). Ήταν μία σπουδαία μεταγραφή στη Σίτι. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, κάποιες φορές τα πράγματα πάνε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου» ολοκλήρωσε ο Μπονί.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.