Σίτι, χωρίς άμυνα δεν έχει πρόκριση!

Ο Σανέ πέτυχε το εκτός έδρας γκολ στο 71ο λεπτό, σε μια από τις λίγες φάσεις της Σίτι, ωστόσο οι Πολίτες δέχτηκαν τρία τέρματα από τη Μονακό και η γαλλική ομάδα πήρε δίκαια την πρόκριση.

Απών για τη Μονακό ο Φαλκάο, στον πάγκο έμεινε για τους Άγγλους ο Οταμέντι, με τους Στόουνς και Κολάροφ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

 

Μόνο η Μονακό υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Η Σίτι δεν απείλησε καθόλου την εστία του Σούμπασιτς, ενώ αντιθέτως δέχτηκε πολλά ρήγματα στη δική της άμυνα.

Ο Εμπαπέ στο 8' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με σουτ, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Καμπαγιέρο είχε αποτρέψει το γκολ σε προσπάθεια του ίδιου παίκτη.

Στο 29', ο κορυφαίος του γηπέδου, Φαμπίνιο βρήκε δίχτυα με πλασέ από μέση απόσταση και έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ πρόκρισης εκείνη τη στιγμή για την ομάδα του.

 

Ο Αγουέρο πάλευε μόνος του για όλη τη Σίτι και είχε την πρώτη της καλή φάση, στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Σούμπασιτς να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Αργεντίνου. 

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η Μονακό οπισθοχώρησε και εμφανίστηκαν ...επιτέλους στην επίθεση. Σανέ και Νταβίντ Σίλβα ανέβασαν την απόδοσή τους, έφτιαξαν ευκαιρίες και ο Γερμανός εξτρέμ πέτυχε το 2-1 στο 71' με κοντινό πλασέ μετά από προσπάθεια του Στέρλινγκ.

Ωστόσο η άμυνα της Σίτι δεν άντεξε μέχρι το τέλος του ματς, καθώς δέχτηκε το 3-1 στο 77' από κεφαλιά του Μπακαγιόκο. Στα λεπτά που είχαν απομείνει οι παίκτες του Γκουαρντιόλα προσπάθησαν να βρουν ένα δεύτερο γκολ, χωρίς επιτυχία.

 

Τεράστια πρόκριση για τη Μονακό και τους φοβερούς πιτσιρικάδες της, προβληματισμός στη Σίτι που ήταν άφαντη στο πρώτο ημίχρονο και η αμυντική της λειτουργία αντιμετώπισε συνολικά πάρα πολλά προβλήματα.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μονακό: Σούμπασιτς, Ράτζι (71' Τουρέ), Μεντί, Σιντιμπέ, Φαμπίνιο, Τζέμερσον, Σίλβα, Λεμάρ, Μπακαγιόκο, Ζερμέν (90' Ντιράρ), Εμπαπέ (81' Μουτίνιο)

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγιέρο, Σανιά, Στόουνς, Κολάροφ, Κλισί (85' Ιχεανάτσο), Φερναντίνιο, Στέρλινγκ, Σίλβα, Ντε Μπρούινε, Σανέ, Αγουέρο


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.