Συμφώνησε με Μπακαγιόκο η Τσέλσι!

Για συμφωνία των όρων του συμβολαίου του αμυντικού χαφ της Μονακό με τους «Μπλε» γίνεται λόγος σε ρεπορτάζ στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, ο έγκυρος δημοσιογράφος και σχολιαστής, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, με δημοσίευσή του στον επαγγελματικό του λογαριασμό στο twitter ανέφερε πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τους όρους του συμβολαίου του παίκτη και απομένει οι Λονδρέζοι να δώσουν περισσότερα χρήματα από τους ανταγωνιστές τους για να κλείσουν τη μεταγραφή.



Ο 22χρονος χαφ, το όνομα του οποίου είχε αναφερθεί και νωρίτερα στη σεζόν σε ρεπορτάζ της Τσέλσι, μετρά τη φετινή σεζόν με τους «Μονεγάσκους» 41 εμφανίσεις και αποτελεί βασικό γρανάζι της εκπληκτικής πορείας των Γάλλων. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Ligue 1 και βρίσκεται στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, που πρoκρίθηκε αποκλείοντας τη Μάντσεσερ Σίτι. O Μπακαγιόκο αγωνίστηκε και στις δύο αναμετρήσεις με τους «Πολίτες» και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ωστόσο, τίποτε δεν είναι ακόμη οριστικό, αφού μπορεί κάλλιστα μία ομάδα να «αρπάξει» το Γάλλο από τα χέρια της Τσέλσι κάνοντας καλύτερη προσφορά στη Μονακό.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.