Ούτε ο ατζέντης του δεν περίμενε τόσο καλό τον Γκαμπιαντίνι!

Ο εκπρόσωπος του Ιταλού παίκτη δήλωσε πως η απόδοση του πελάτη του με τη φανέλα της Σαουθάμπτον τον έχει αφήσει έκπληκτο, παρά την πίστη που είχε πάντα στις δυνατότητές του.

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι μεταγράφηκε από τη Νάπολι στη Σαουθάμπτον τον Ιανουάριο και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις μέχρι τώρα με την άμεση προσαρμογή του στους «Αγίους», δείχνοντας δείγματα δεινού σκόρερ.

Τέσσερα γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο γκολ στον τελικό του Λιγκ Καπ είναι ο απολογισμός του Ιταλού επιθετικού και ο ατζέντης του, Σίλβιο Παλιάρι, είπε στο ιταλικό “calciomercato” για τον πελάτη του: «Ήμουν σίγουρος πως θα τα πάει καλά, όμως θα έλεγα ψέματα αν έλεγα πως θα ήταν τόσο καλός»!

«Είχε την ίδια απόδοση στους πρώτους έξι μήνες του στη Νάπολι, ήταν σαρωτικός. Είναι πολύ ευχαριστημένος τώρα, βρίσκεται σε ένα ποδόσφαιρο διαφορετικού τύπου, μια άλλη ζωή, ας ελπίσουμε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο», πρόσθεσε.

 

 

«Όταν διάφοροι άνθρωποι μου λένε πως κάτι δεν πήγε καλά για αυτόν (ενν. στη Νάπολι), δε συμφωνώ ποτέ. Πέτυχε 25 γκολ, ένα κάθε 119 λεπτά. Ήταν όμως το σωστό και για τις δύο πλευρές να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, γιατί υπήρχαν πολλοί παίκτες μπροστά (ενν. στη Νάπολι) και έτσι φτάσαμε σε συμφωνία», σχολίασε.

«Όμως, επαναλαμβάνω, ο Μανόλο (σ.σ. Γκαμπιαντίνι) τα πήγε καλά σε Σαμπντόρια, Μπολόνια, Αταλάντα. Παντού, όπου πήγε να παίξει, απέδωσε. Τα γκολ δε γνωρίζουν τόπο», κατέληξε ο εκπρόσωπος του Ιταλού επιθετικού.

Ο φορ της Σαουθάμπτον έχει απουσιάσει από τα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας του Κλοντ Πιέλ, αφού αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και η κατάστασή του παρακολουθείται και εκτιμάται μέρα με τη μέρα.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.