Γιουνάιτεντ: Αναλαμβάνει το παγκόσμιο σκάουτινγκ ο Μπάουτ

Νέος επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ της Γιουνάιτεντ ο 53χρονος Ολλανδός


Ο Μάρσελ Μπάουτ διορίστηκε ως ο νέος επικεφαλής του παγκόσμιου σκάουτινγκ της Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζει την αναμόρφωση του κλαμπ σε θέματα μεταγραφικής πολιτικής.

Ο Μπάουτ εργάζεται στο Ολντ Τράφορντ από το 2014, ως σκάουτερ του τότε επιτελείου του Λουίς Φαν Χάαλ. Μάλιστα είναι και ο μοναδικός «επιζών» του συγκεκριμένου επιτελείου από το περασμένο καλοκαίρι και μετά. Η Γιουνάιτεντ ζήτησε από τον Μπάουτ να συνεχίσει τη δουλειά του στο κλαμπ, κάτι που ο Ολλανδός είχε ξαναζήσει και στην Μπάγερν Μονάχου, όταν είχε απολυθεί ο Φαν Χάαλ το 2011. Τελικά άφησε τους πέντε φορές πρωταθλητές Ευρώπης  για να αναλάβει την Ολλανδική ομάδα των Ελπίδων το 2012.

Ο Ολλανδός σκάουτ είχε εντοπιστεί στα καθίσματα των διευθυντικών στελεχών τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Μάντσεστερ και έκτοτε παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια στο Ολντ Τράφορντ.

Επίσης, ο πρώην αμυντικός της Νταντί Γιουνάιτεντ, Άρμαντ Μπένεκερ, έχει ενταχθεί στο δίκτυο σκάουτερ της Μάντσεστερ. Ο 47χρονος παλαίμαχος Ολλανδός κατοικοεδρεύει στην Αυστρία και προηγουμένως ήταν σκάουτ για την 1η ομάδα της Σεντ Γκάλεν.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.