Σον και Ποκετίνο οι κορυφαίοι του Απριλίου

Μονοπώλησε το ενδιαφέρον στις απονομές για «Παίκτη του Μήνα» και «Προπονητή του Μήνα» η Τότεναμ. Στον Πέδρο το βραβείο για το καλύτερο γκολ.

Το δεύτερό του εν λόγω βραβείο στη σεζόν κέρδισε ο Νοτιοκορεάτης των «Σπιρουνιών», καθώς είχε αναδειχτεί νικητής και το Σεπτέμβριο.

Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που κερδίζει την ατομική αυτή διάκριση παίκτης της Τότεναμ, αφού είχαν προηγηθεί και οι βραβεύσεις των Ντέλε Άλι και Χάρι Κέιν για το πρώτο δίμηνο του 2017.

Ο Σον, που είχε πέντε γκολ και μία ασίστ στα έξι νικηφόρα παιχνίδια της ομάδας του μέσα στον Απρίλιο, ξεπέρασε σε ψήφους τους Κρίστιαν Έρικσεν, Γιαν Βερτόνγκεν, Έρικ Μπαϊγί, Εντέν Αζάρ, Σέρχιο Αγουέρο και Κρίστιαν Μπεντέκε.

 

 

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα – είμαι ευγνώμων στους φιλάθλους που με ψήφισαν. Δεν τερματίζω εδώ. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να το κερδίσω και τρίτη φορά. Έχω ακόμα μεγάλη όρεξη», δήλωσε ο εξτρέμ της Τότεναμ στην επίσημη ιστοσελίδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Από την άλλη, ήταν η 1η φορά που αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής για κάποιο μήνα της σεζόν ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο! Ο Αργεντινός τεχνικός έκανε το έξι στα έξι με την Τότεναμ μέσα στον Απρίλιο και κέρδισε το εν λόγω βραβείο για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

 

 

«Νιώθω περήφανος γιατί είναι μια συλλογική ανταμοιβή. Δεν είναι μόνο για τον προπονητή. Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά. Είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο. Αξίζει να το μοιραστώ με όλους στο σύλλογο. Ήταν ένας φανταστικός μήνας. Έξι παιχνίδια, πετύχαμε 16 τέρματα, δεχτήκαμε μόλις ένα. Δεκαοκτώ φανταστικοί πόντοι που συνέχιζαν να μας δίνουν ελπίδα στο να πιέζουμε την Τσέλσι», σχολίασε για τη βράβευσή του ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

 Επιπλέον, βραβεύτηκε και ο Πέδρο για το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε στο «Γκούντισον Παρκ», ανοίγοντας το δρόμο για την Τσέλσι, ώστε να φτάσει τελικά στο διπλό με 0-3, που ουσιαστικά της «κλείδωσε» και το πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα τρομερό γκολ, πιθανότατα το καλύτερό μου για την Τσέλσι, λόγω του ότι ήταν και ένα δύσκολο παιχνίδι», σημείωσε ο Ισπανός.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.