Οριστικά στα χέρια του Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού πέρασε από όλους τους ελέγχους που απαιτούνταν και πλέον είναι και επίσημα το αφεντικό της ιστορικής αγγλικής ομάδας.

Ο Έλληνας εφοπλιστής ολοκλήρωσε σήμερα την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Φόρεστ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Φαουάζ Αλ Χασάουι που βρισκόταν για πέντε χρόνια στη Νότιγχαμ.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχουν ειπωθεί πολλά αλλά δεν αποδείχτηκε τίποτα», δήλωσε στο “BBC Sport” ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απαντώντας στις ερωτήσεις για τις κατηγορίες περί στημένων αγώνων που αντιμετώπισε.

«Όλα αυτά πλέον έχουν απορριφθεί και απαλλαχτήκαμε από όλα αυτά. Τώρα απομένει μονάχα μια υπόθεση – υπάρχουν περίπου 80 εμπλεκόμενοι. Μπορώ να σας πω ξανά πως δεν έχω καμία σχέση με αυτά, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι έχω κάνει και πως έχω κατακτήσει νίκες. Φυσικά δεν μπορώ να σταματήσω τους αντιπάλους μου από το να μιλάνε άσχημα για εμένα», πρόσθεσε ο νέος ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Η πρόθεσή μας τώρα είναι να διατηρήσουμε τη Νότιγχαμ Φόρεστ πλήρως ενσωματωμένη στην αγγλική κουλτούρα. Για αυτό το λόγο ανακοινώνουμε υπερήφανα πως φέρνουμε το Νίκολας Ράνταλ, έναν από τους πιο επιτυχημένους δικηγόρους στα σπορ στην Αγγλία, στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Ο Νίκολας (σ.σ. Ράνταλ) γνωρίζει την ποδοσφαιρική βιομηχανία στην Αγγλία όπως λίγοι και δέχτηκε μια προσφορά να ενταχτεί στο σύλλογο ως πρόεδρος», εξήγησε.

«Ότι πετύχαμε σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο με τον Ολυμπιακό, θέλουμε να το καταφέρουμε ομοίως και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ», συμπλήρωσε.

«Η Φόρεστ είναι ένα από τα παλαιότερα κλαμπ στην Αγγλία και ένα τα πιο ιστορικά στο εθνικό αλλά και διεθνές προσκήνιο. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε πίσω τις μέρες δόξας. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, λατρεύουμε και γνωρίζουμε αυτό το παιχνίδι», είπε κλείνοντας ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.