«Ο Φέργκιουσον με έπεισε να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο»

Ο Σαμ Άλαρνταϊς αποκάλυψε το ρόλο που έπαιξε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καλός του φίλος, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στο να ξεπεράσει ο ίδιος την απώλεια της θέσης του προπονητή στην Εθνική Αγγλίας.

Για μόλις 67 ημέρες πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο των «Τριών Λιονταριών» ο “Big Sam”, μετά το σκάνδαλο στο οποίο είχε κεντρικό ρόλο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί τότε το «χαζό λάθος» του, παρόλα αυτά όμως επέστρεψε στους πάγκους τρεις μήνες αργότερα, αποδεχόμενος την πρόταση της Κρίσταλ Πάλας να διαδεχτεί τον Άλαν Πάρντιου και να διασφαλίσει τη σωτηρία των «Αετών».

«Ο Φέργκι με κάλεσε σε ένα παιχνίδι. Μου είπε να πάρω τα πάνω μου και να επιστρέψω και πάλι εκεί έξω. Είναι ένας σοφός άνθρωπος. Όσοι περισσότεροι άνθρωποι σαν κι αυτόν σε στηρίζουν, τόσο γρηγορότερα το ξεπερνάς», σχολίασε ο Σαμ Άλαρνταϊς.

 

 

«Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω τον εαυτό μου ήταν να μπω πάλι στο παιχνίδι. Το χρειαζόμουν για τη δική μου αναμόρφωση. Ήταν ο μόνος τρόπος που υπήρχε για να αφήσω ότι συνέβη με την Αγγλία πίσω μου. Διαφορετικά, θα καθόμουν και θα βασανιζόμουν με σκέψεις. Θα εξακολουθούσε να παίζει με το μυαλό μου, να σιγοβράζει, να βουίζει», τόνισε.

Ο Άλαρνταϊς έχασε τη δουλειά του ως Ομοσπονδιακός πριν οδηγήσει τα «Τρία Λιοντάρια» για πρώτη του φορά στο «Γουέμπλεϊ» εναντίον της Μάλτας. Ο Άγγλος τεχνικός παραδέχτηκε πως δεν άντεξε να παρακολουθήσει εκείνο το παιχνίδι από την τηλεόραση.

«Ίσως το άφησα για 15, 20 λεπτά. Όμως δεν μπορούσα να συνεχίσω, έπρεπε να το κλείσω και να δω κάτι άλλο. Ήταν το Γουέμπλεϊ και δεν είχα καν την ευκαιρία να έχω ένα ματς εκεί ως προπονητής. Αυτή θα ήταν μια μεγάλη στιγμή για εμένα. Ήταν μεγάλος ο κόμπος στο στομάχι», κατέληξε.

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.