Οι Premierleaguefans θυμούνται κάποιες δηλώσεις και τοποθετήσεις που τους έκαναν εντύπωση κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου.

«Δεν είναι όνειρο. Είναι πραγματικότητα. Είμαι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πραγματικότητα είναι πως αυτή είναι μια δουλειά που όλοι τη θέλουν αλλά την έχω εγώ» - Ζοσέ Μουρίνιο για την πρόσληψή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Έπαιξε καλά αλλά ήταν το σώμα του με το μυαλό μου. Ήταν μπροστά μου στη γραμμή του πλαγίου και έπαιρνα εγώ κάθε απόφαση για εκείνον» - Ζοσέ Μουρίνιο για την απόδοση του Λουκ Σο στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Έβερτον τον Απρίλιο.

«Για αυτό τον αγοράσαμε»! – «Με αγοράσατε; Εγώ ήρθα ως ελεύθερος. Εσένα αγόρασαν»! – στιχομυθία μεταξύ Πογκμπά και Ιμπραΐμοβιτς μετά το νικηφόρο για τη Γιουνάιτεντ τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Σαουθάμπτον.

«Δεν είμαι προπονητής για τα τάκλιν, οπότε δεν κάνουμε προπόνηση στα τάκλιν» - Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την ήττα της Σίτι από τη Λέστερ με 4-2.

«Με συγχωρείτε που άργησα αλλά ο Τόνι Πιούλις είναι ο Τόνι Πιούλις και το κόκκινο κρασί είναι κόκκινο κρασί» - Πεπ Γκουαρντιόλα για την καθυστέρησή του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ.

«Δυστυχώς κανείς δε μιλάει για την απόδοση του Ρομπ Χόλντινγκ. Θα έπρεπε να χαίρεστε, είναι Άγγλος και 20χρονος. Με συγχωρείτε που δεν στοίχησε 55 εκατομμύρια λίρες, άρα δεν μπορεί να ΄ναι καλός» - Αρσέν Βενγκέρ για τον Χόλντινγκ και την πίεση να αποκτήσει γνωστούς/ακριβούς παίκτες.

«Μάλλον πρέπει να πάμε στα ΙΚΕΑ» - Σλάβεν Μπίλιτς μετά το ξέσπασμά του σε ημίχρονο αναμέτρησης στα αποδυτήρια της Γουέστ Χαμ.

 

«Μας υποτιμούν ελαφρώς αλλά ελπίζω να είμαστε εκεί ψηλά και να εκπλήξουμε κόσμο» - Αντόνιο Κόντε σε μια δήλωση-πρόβλεψη με αρκετή… μετριοφροσύνη.

«Λοιπόν, πιθανόν θα έχουν και δίκιο» - Ντέιβιντ Μόγιες σχολιάζοντας τους φόβους των οπαδών για μάχη αποφυγής του υποβιβασμού μετά από μόλις δύο αγωνιστικές!

«Είναι αδύνατον να παίξεις καλό ποδόσφαιρο αν δεν κάνεις σεξ με το σύντροφό σου. Δεν θα το απαγόρευα ποτέ αυτό.  Αν το κάνει κάποιος – γίνεται καλύτερος παίκτης»! – Πεπ Γκουαρντιόλα για τους ισχυρισμούς του Σαμίρ Νασρί περί απαγόρευσης του σεξ στη Σίτι.

«Δεν έχουμε ισορροπία και τώρα είναι η στιγμή να επαναξιολογήσουμε τα πάντα» - Αντόνιο Κόντε μετά την ήττα της Τσέλσι με 3-0 από την Άρσεναλ. Στη συνέχεια οι «Μπλε» έκαναν 13 σερί νίκες.

«Νομίζω κάποιες φορές που είμαι στο γήπεδο ότι τον βλέπω διπλό, μία στα αριστερά, μια στα δεξιά. Μου φαίνεται λες και παίζω μαζί με ένα δίδυμο» - Εντέν Αζάρ για τον ασταμάτητο Ενγκολό Καντέ.

«Οι Χουτ και Μόργκαν χωρίς τον Καντέ μπροστά τους φαίνονται όντως για Χουτ και Μόργκαν. Δεν προκαλεί απορία τελικά που η Λέστερ είναι σκιά του περσινού εαυτού της» - κριτική του πρώην παίκτη των «Αλεπούδων», Γκάρι Λίνεκερ.

«Είναι θέμα των αγώνων στο δρόμο (σ.σ. για την ακρίβεια “road matches”)» – Μπομπ Μπράντλεϊ για την ανικανότητα της Σουόνσι επί θητείας του εκτός έδρας με ένα… αμερικάνικο στυλ.

«Χτες το όνειρό μου πέθανε» - Κλαούντιο Ρανιέρι την επομένη της απόλυσής του από τη Λέστερ.

«Πρόσεξε γιατί μπορεί να δεχτείς ένα χαστούκι παρά το γεγονός πως είσαι γυναίκα» - Ντέιβιντ Μόγιες σε απαράδεκτη δήλωση στη δημοσιογράφο του “BBC” Βίκι Σπαρκς.

«Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στους γενναίους, αυτούς που θέλουν να βρίσκονται εκεί με κάθε κόστος και εκείνους που ένας μικρός πόνος μπορεί να κάνει τη διαφορά» - Ζοσέ Μουρίνιο «κράζοντας» τους τραυματίες παίκτες του.

«Ρωτάτε για τις Γαλλικές εκλογές»; - Αρσέν Βενγκέρ σε ερώτηση για το αν έχει νεότερα (σ.σ. προφανώς για το μέλλον του).

«Δεν ξέρω γιατί μπορεί ξαφνικά να αποτελέσει τόσο μεγάλο πρόβλημα» - Αρσέν Βενγκέρ με… αλλαγμένο τσιπάκι όσον αφορά την είσοδο στην 4αδα.

«Σήμερα, ξέρω ότι κανείς δεν θέλει να το ακούσει όμως είναι αρκετά γενναίος για να το πω, το γήπεδο σήμερα ήταν πραγματικά στεγνό. Το ποτίσαμε με όσο νερό είχαμε αλλά μετά από 15 λεπτά ήταν πραγματικά στεγνό, ο αέρας το στέγνωνε, ήταν δύσκολο για μας» - Γιούργκεν Κλοπ μετά τη λευκή ισοπαλία της Λίβερπουλ απέναντι στη Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ».

 

«Έστειλα λουλούδια στη Λέστερ για τον Καντέ» - Μάικλ Εμενάλο, τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι.

«Στην Μπαρτσελόνα ή στην Μπάγερν θα είχα ήδη απολυθεί» - Πεπ Γκουαρντιόλα για τη φετινή πορεία της Σίτι.

«Θα τη δούμε του χρόνου την Τσέλσι, φέτος δεν έπαιζε στην Ευρώπη» - Αρσέν Βενγκέρ για τη δυσκολία του να παίζεις σε διπλό ταμπλό.

«Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, όχι απλά της καριέρας μου» - Μπεν Γκίμπσον για τον υποβιβασμό της Μίντλεσμπρο.

«Θα αρρωστήσουμε αν δε βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ» - Τζέιμς Μίλνερ μετά το χαμένο του πέναλτι στο 0-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον.

«Τρελαίνομαι όταν Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ πανηγυρίζουν για την είσοδο στην 4αδα» - Ρόι Κιν.

«Σας παρακαλώ μη με σκοτώσετε όταν δείτε την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» - Ζοσέ Μουρίνιο για την επιλογή του να κατεβάσει μια ομάδα αποτελούμενη από νεαρούς στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

 

«Υπάρχει μόνο μία ομάδα στο Λονδίνο» - Αρσέν Βενγκέρ.

«Η έχθρα μου με τον Γκουαρντιόλα συνεχίζει να μου δίνει κίνητρο» - Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.