Ντιέγκο Κόστα: «Θέλω Ατλέτικο, αλλά προτεραιότητά μου είναι να παίζω»

O Ισπανοβραζιλιάνος επιθετικός σε νέα του συνέντευξη ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για το μέλλον.

Πρόσφατα ο φορ των Μπλε αποκάλυψε ότι ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει για την Τσέλσι της νέας σεζόν.

Όσον αφορά στο τι περιμένει να συμβεί, ο Κόστα δήλωσε:

«Έχω συμβόλαιο με την Τσέλσι. Δε μπορώ να γνωρίζω τι σκοπεύουν να κάνουν με εμένα. Πρέπει να πάρουν μια απόφαση κι εγώ πρέπει να περιμένω ώστε να μάθω ποιά θα είναι αυτή».

Για το αν το να συνεχίσει στην Τσέλσι υπάρχει σαν επιλογή:

«Τα πράγματα δεν κινούνται προς την κατεύθυνση αυτή. Για να μείνεις σε μια ομάδα πρέπει να είναι όλα ξεκαθαρισμένα και δίκαια, ούτως ώστε να αγωνίζεσαι να μείνεις και να πετύχεις το καλύτερο. Όμως αυτή η κατάσταση δεν είναι δίκαιη για μένα και πρέπει να φύγω».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Κίνα:

«Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Τσέλσι και η ομάδα πρέπει να πάρει μια απόφαση. Αν με πουλήσουν θα κοιτάξω να κάνω την καλύτερη επιλογή. Μία από αυτές είναι η Ατλέτικο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα επιλέξω να μην αγωνίζομαι (σ.σ. η Ατλέτικο έχει απαγόρευση μεταγραφών ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017), αλλά υπάρχουν εναλλακτικές, όπως το να πάω δανεικός σε κάποιον άλλο ισπανικό ή βραζιλιάνικο σύλλογο, αλλά σε κάθε περίπτωση προτεραιότητα είναι να αγωνίζομαι. Φυσικά η Κίνα δεν είναι στις επιλογές μου, καθώς ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλοι ξέρουν πόσο δεμένος είμαι με την Ατλέτικο και ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί θα συνεχίζω να τους αγαπώ».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.