Έτοιμη να ανακοινώσει τη μεταγραφή Μπακαγιόκο η Τσέλσι

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Γάλλο μέσο της Μονακό και τα αγγλικά ΜΜΕ προσπαθούν να δώσουν μια εξήγηση για την αναβολή επίσημων ανακοινώσεων από τους ιθύνοντες των "Μπλε".

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Μπακαγιόκο βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, όπου αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα. Η καθυστέρηση στις ανακοινώσεις (όχι μόνο του Μπακαγιόκο, αλλά πιθανώς και άλλων μεταγραφικών επιλογών της Τσέλσι) φαίνεται πως ήταν αυτό που ενόχλησε τον Κόντε στις αρχές του μήνα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "The Sun" η κωλυσιεργία έχει να κάνει με την αλλαγή του χορηγού στη φανέλα της Τσέλσι, ο οποίος στις 30 Ιουνίου παύει να είναι η Adidas και θα είναι η Nike.

Οι αγγλικές πηγές αναφέρουν χαρακτηριστικά: "O σύλλογος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα την αλλαγή του χορηγού στην εμφάνιση της ομάδας. Όπως είναι λογικό, από διαφημιστικής απόψεως, θα ήταν καλό το όποιο μεταγραφικό απόκτημα να ανακοινωθεί με τη νέα φανέλα της Nike".

"Το να παρουσιάσεις έναν παίκτη με την παλιά φανέλα του συλλόγου αντί για τη νέα, πάει κόντρα σε όλους τους κανόνες του μάρκετινγκ. Σύλλογοι όπως η Τσέλσι προσδοκούν σε πολλά εκατομμύρια λίρες κέρδος από τις πωλήσεις της φανέλας του κάθε παίκτη. Είναι μια τακτική που έχει εφαρμοστεί από πολλές ομάδες στο παρελθόν και αποδείχτηκε κερδοφόρα".

Το γεγονός αυτό πυροδότησε διάφορα σενάρια πως η Τσέλσι αργεί και τις ανακοινώσεις άλλων μεταγραφικών στόχων, όπως αυτή του επιθετικού (έχει γραφτεί επανειλημμένα ότι διακαής πόθος του Κόντε είναι ο Λουκάκου) και του κέντρικου αμυντικού (Φαν Ντάικ και Μπονούτσι φαίνεται πως απασχολούν έντονα τους "Μπλε").


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.