Απών απ'την προπόνηση ο Κόστα - στρέφονται σε Μοράτα οι «Μπλε»

Έχοντας πάρει άδεια από την Τσέλσι, ο Ντιέγκο Κόστα απουσίασε από την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ταυτόχρονα φημολογείται πιθανή κίνηση των πρωταθλητών Αγγλίας για τον Άλβαρο Μοράτα.

Οι παίκτες της πρωταθλήτριας της Πρέμιερ Λιγκ καλούνταν σήμερα να βρίσκονται στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ωστόσο υπήρχε μια σημαντική απουσία, αυτή του Ντιέγκο Κόστα. Ο 28χρονος στράικερ δεν δήλωσε το παρόν, με αποτέλεσμα να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει σύντομα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως εκείνος επιθυμεί, επιβεβαιώνοντας - προς το παρόν - τη δήλωσή του για το μήνυμα του Αντόνιο Κόντε.

Την ίδια στιγμή, στην Τσέλσι καλούνται να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλο μέτωπο για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, αφού ο βασικός στόχος του συλλόγου, Ρομέλου Λουκάκου, υπέγραψε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το "Sky Sports", οι «Μπλε» στοχεύουν στον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Άλβαρο Μοράτα, του οποίου το όνομα βρισκόταν για μεγάλο διάστημα στα ρεπορτάζ των «Κόκκινων Διαβόλων», χωρίς ωστόσο να είχε γίνει επίσημη πρόταση στους «Μερένχες». Ο Ισπανός φορ μοιράστηκε, την περασμένη σεζόν, το χρόνο στην επίθεση της Ρεάλ με τον Καρίμ Μπενζεμά και αν δεν έχει ρόλο βασικού την ερχόμενη περίοδο στην ομάδα, πιθανότα θα ζητήσει να αποχωρήσει από το σύλλογο.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.