«Αετός» για τη φετινή σεζόν ο Φοσού-Μενσά!

Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε το δανεισμό του ταλαντούχου αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγωνιστική περίοδο 2017/18.

Ο 19χρονος Τίμοθι Φοσού-Μενσά, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη, όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ολλανδός είχε ανανεώσει τον περασμένο Οκτώβριο το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για άλλα τέσσερα χρόνια, ωστόσο του επετράπη να μεταβεί για φέτος στο Λονδίνο ώστε να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» απέκτησαν το Φοσού-Μενσά από τον Άγιαξ το 2014, όπου και αγωνιζόταν υπό την καθοδήγηση του Φρανκ Ντε Μπουρ, του τωρινού προπονητή της Κρίσταλ Πάλας.

«Ο προπονητής μίλησε μαζί μου για το ενδεχόμενο να έρθω στην Κρίσταλ Πάλας και ήταν σαφές πως ήθελε να είμαι μέλος της ομάδας του, αυτό είναι κάτι που στον ποδοσφαιριστή δίνει ένα σπουδαίο συναίσθημα αμέσως», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

«Πρέπει τώρα να ανταποδώσω με μερικές καλές εμφανίσεις για το σύλλογο. Είμαι μόλις 19 ετών και έχω ακόμα πολλά να μάθω, γι΄αυτό και το να παίρνω την ευκαιρία να αγωνιστώ περισσότερο θα βοηθήσει την εξέλιξή μου», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Φρανκ Ντε Μπουρ τόνισε: «Ο Τίμοθι (σ.σ. Φοσού-Μενσά) είναι ένας παίκτης που έχει ρυθμό και απίστευτα φυσικά προσόντα. Στο ποδόσφαιρο του σήμερα χρειάζεσαι παίκτες με δύναμη και ταχύτητα και είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί επίσης και στη μεσαία γραμμή. Για το σύστημά μας τον θεωρώ ως το δεξί σέντερ μπακ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως φουλ-μπακ στο 4-3-3».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.