Κόντε: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας μετά την αποβολή του Κέιχιλ»

Ο τεχνικός της Τσέλσι παραδέχτηκε τα «δύο πρόσωπα» που έδειξε η ομάδα του στην ήττα-σοκ της πρεμιέρας με 2-3 εντός έδρας από την Μπέρνλι.

Ο αρχηγός των «Μπλε», Γκάρι Κέιχιλ, αποβλήθηκε στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης από το διαιτητή Κρεγκ Πόουσον για ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Στίβεν Ντεφούρ και η Μπέρνλι το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο πετυχαίνοντας τρία τέρματα μέχρι τη συμπλήρωση του ημιχρόνου!

 
Η φάση της αποβολής του Κέιχιλ: Premier League Soccer: Chelsea vs. Burnley από sportsfan101

Η Τσέλσι πάλεψε στην επανάληψη να ξαναμπεί στο παιχνίδι με πρωταγωνιστή (γκολ και ασίστ) τον Άλβαρο Μοράτα (που είχε περάσει ως αλλαγή), όμως η 2η κίτρινη που αντίκρυσε ο Σεσκ Φάμπρεγας ήρθε να διακόψει το μομέντουμ που είχαν «χτίσει» οι «Μπλε».

«Η κόκκινη κάρτα (ενν. του Κέιχιλ) ήταν το σημείο-κλειδί. Μετά από αυτό χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε τρία γκολ», σχολίασε ο Αντόνιο Κόντε.

«Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σε αυτό τον τομέα γιατί υπήρχε το υπόλοιπο του αγώνα για να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να έχουμε τη σωστή εμπειρία για να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Αντ΄αυτού, δεχτήκαμε τρία τέρματα και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξουμε το τελικό αποτέλεσμα, παρά τη σπουδαία αφοσίωση και επιθυμία που έδειξαν οι παίκτες μου», πρόσθεσε.

«Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, όμως στο παιχνίδι είχαμε δύο πρόσωπα – στο πρώτο ημίχρονο ένα αρνητικό και στο δεύτερο ένα θετικό. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε ριζικά την κατάσταση και προσπαθήσαμε να επιτεθούμε με το σωστό τρόπο», σημείωσε ο Ιταλός.

Ερωτηθείς για το αν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κρεγκ Πόουσον, πήρε σωστές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, ο Κόντε είπε: «Προτιμώ να μη σχολιάσω τις αποφάσεις και την απόδοση του διαιτητή».

Όσο για τον Άλβαρο Μοράτα, που με την παρουσία του έδωσε νέα πνοή στην Τσέλσι στη χτεσινή αναμέτρηση, ο προπονητής του δήλωσε: «Για μας είναι πολύ σημαντικός, πρέπει να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία μας, αυτό είναι το σημαντικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του γιατί έπαιξε με σπουδαία ένταση και είχε ένα καλό ματς, τώρα σίγουρα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει με την υπόλοιπη ομάδα».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.