Τούχελ για αντικαταστάτης του Κόντε;

Φήμες περί φυγής του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της Τσέλσι αναπτύχθηκαν στη Γερμανία, στις οποίες μάλιστα προκρίνεται ως διάδοχος ο Τόμας Τούχελ.

Οι σχέσεις του Ιταλού τεχνικού με τη διοίκηση των «Μπλε» δεν περνούν και το καλύτερο φεγγάρι τους. Στις αρχές του Ιούνη είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί αποχώρησής του, τις οποίες έσπευσε να διαψεύσει ο σύλλογος. Πριν 2 εβδομάδες, με δηλώσεις του, έκανε γνωστή την επιθυμία του για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για τις κινήσεις της διοίκησης.



Παρά την απρόσμενη ήττα της 1ης αγωνιστικής από την Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», που ήταν αφορμή για έντονες κριτικές προς το πρόσωπο του Κόντε, ο 48χρονος βελτίωσε το κλίμα στην ομάδα με το σπουδαίο διπλό στο Λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ.

Ωστόσο, ένα σημερινό σενάριο περί απομάκρυνσής του από τον πάγκο της ομάδας έκανε σήμερα την εμφάνισή του. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη γερμανική «Bild», η άμεση συνεργάτης και σύμβουλος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, υπεύθυνη του μεταγραφικού τμήματος των «Μπλε», είναι αποφασισμένη να μιλήσει με τον πρώην προπονητή της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως και το όνομα του Λουίς Ενρίκερ έπεσε στο τραπέζι, όμως η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας από τον Τούχελ έκανε τον πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα να μένει εκτός «κούρσας», συν την ικανότητα του Γερμανού να εμπνέει και να αναδεικνύει νεαρούς ποδοσφαιριστές.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.