Στα δικαστήρια Τσέλσι και Κόστα;

Διατεθειμένοι να κινηθούν δικαστικά είναι οι «Μπλε», διεκδικώντας αποζημιώσεις μέχρι και 50 εκ. λιρών, για παράβαση σύμβασης, αν συνεχίσει ο Ισπανός να αρνείται να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Οι πρωταθλητές φημολογείται πως επεξεργάζονται το ενδεχόμενο άσκησης αγωγής κατά του Ντιέγκο Κόστα, ζητώντας 50 εκατομμύρια λίρες, αν συνεχίσει να αρνείται να επιστρέψει στο σύλλογο. Θα ισχυριστούν πως αθέτησε το συμβόλαιό του, από το οποίο λαμβάνει 185 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα - το δεύτερο ακριβότερο στο σύλλογο - και ότι έχει διάρκεια ακόμη δύο χρόνια.

Ο 28χρονος φορ, που συμπεριλήφθηκε στη λίστα της Τσέλσι για το πρωτάθλημα, αλλά όχι σε εκείνη του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε έρθει σε ευθεία κόντρα με τον προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, λέγοντας πως δεν τον υπολόγιζε για τη νέα σεζόν και στο πρόστιμο που του επέβαλε ο σύλλογος, απάντησε: «Δεν είμαι εγκληματίας».

Ο Ισπανός είχε τονίσει σε δηλώσεις του πως θέλει να αγωνιστεί ξανά στην Ατλέτικο Μαδρίτης και προς το παρόν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί, συμβουλεύεται τους δικηγόρους του για τις επόμενες κινήσεις του.



Παράλληλα, οι «Ροχιμπλάνκος», σύμφωνα με το "Eurosport", που δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές μέχρι τον Ιανουάριο που λήγει η τιμωρία τους, ζήτησαν από τον Κόστα να λύσει το ζήτημα με την ομάδα του και να επιστρέψει στις προπονήσεις, ώστε να μπορούν τον Ιανουάριο να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για την μετακίνησή του στην Ισπανία.

Η μοναδική - νόμιμη - λύση, προς το παρόν, στο όλο ζήτημα φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Ισπανού στην Αγγλία (βρίσκεται στο σπίτι του στη Βραζιλία) και η συνέχιση των προπονήσεων με τους «Μπλε», ακόμη και αν αυτό σημαίνει προπόνηση με τη δεύτερη ομάδα.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.